Andželas Perlas horoskops nedēļai no 2022. gada 13. līdz 19. jūnijam visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži pēdējā laikā dara tikai to, ko dara ar radu un draugu jautājumiem. Visbeidzot atceries par sevi un ķeries klāt savām lietām, jo ​​bez materiālajām vērtībām ir arī garīgās. Nedēļas nogali veltiet kultūras pašizglītībai. Apvienojiet biznesu ar prieku.

Vislabvēlīgākā diena būs piektdiena, bet nelabvēlīgākā – ceturtdiena.

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Lauvām šajā laikā būs jāsastopas ar zināmām grūtībām. Tomēr jūs ne tikai varēsit tos pārvarēt, bet arī gūt ievērojamus panākumus. Šajā laikā klausieties savai intuīcijai – tā jūs nepievils. Lielisks periods ceļojumiem un biznesa braucieniem. Nedēļas nogales veltiet mājsaimniecības darbiem un savas mājas iekārtošanai.

Vislabvēlīgākā diena būs otrdiena, bet nelabvēlīgākā – piektdiena.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavas negaidīti nonāks situācijā, kas prasīs visu brīvo laiku un daudz pūļu. Lai visu izdarītu pareizi, jums būs būtiski jāmaina savi plāni. Problēmas var rasties arī draudzībā. Iemesls var būt savstarpēja nesaprašanās. Tāpēc mēģiniet runāt godīgi un skaidri. Brīvdienās vajadzētu kārtīgi atpūsties, atslēgties no darba jautājumiem.

Vislabvēlīgākā diena būs sestdiena, bet nelabvēlīgākā – piektdiena.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Nākamajā nedēļā Svari var justies nenovērtēti. Neprasiet sev vairāk uzmanības un neizvirziet kādam pretenzijas. Tas ir pilns ar nopietniem konfliktiem un vēl lielāku citu atsvešināšanos. Esiet pacietīgs, taktisks un pēc iespējas pareizāks. Brīvdienās jākoncentrējas uz galveno, lai nepalaistu garām ko ļoti svarīgu.

Vislabvēlīgākā diena būs otrdiena, bet nelabvēlīgākā – ceturtdiena.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni tuvākajā nedēļā ir kategoriski kontrindicēti slinkumam. Turklāt, lai sasniegtu savus mērķus, jums ir jāpaātrina savas aktivitātes. Sabiedriskums un sirsnība jums ļoti palīdzēs.

Iespējamas jaunas daudzsološas iepazīšanās un interesantas tikšanās. Neuzticieties tenkām, lai nesabojātu attiecības ar cilvēkiem, kurus mīlat. Ja jums ir kādas problēmas, atrisiniet tās pats, neiesaistot palīdzību no malas. Nedēļas nogale jūs iepriecinās ar svarīgiem jaunumiem, kurus gaidījāt ilgi.

Vislabvēlīgākā diena būs pirmdiena, bet nelabvēlīgākā – piektdiena.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieka lietās pēkšņi radīsies daži svarīgi apstākļi, kas radikāli mainīs jūsu plānus. Nav jēgas viņiem pretoties – mēģiniet būt elastīgam un pielāgoties situācijai. Šis ir gadījums, kad jāiet straumei līdzi. Dažas sarežģītas lietas atrisināsies pašas no sevis, un par to jūs būsiet ļoti pārsteigts.

Pavadi nedēļas nogali ar ģimeni un draugiem – viņiem būs nepieciešama tava uzmanība un atbalsts. Tomēr neļaujiet nevienam ar jums manipulēt.

Vislabvēlīgākā diena būs trešdiena, bet nelabvēlīgākā – ceturtdiena.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem labāk nepiedalīties nekādos piedzīvojumos un nesaprotamos projektos. Esiet gatavi smagi un smagi strādāt, lai sasniegtu labu rezultātu.

Jūs galu galā leposities ar sevi. Interesanti ceļojumi iespējami nedēļas otrajā pusē. Nedēļas nogalē atpūties un esi aizņemts ar jaunas informācijas iegūšanu.

Vislabvēlīgākā diena būs pirmdiena, bet nelabvēlīgākā – sestdiena.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Astrologs iesaka Ūdensvīram nākamajā nedēļā būt maksimāli piesardzīgiem darbībās un vārdos. Izvairieties no kāršu atklāšanas un konfliktiem. Jums radīsies daudz jaunu un interesantu ideju, bet jums tās būs jāaizstāv un jāaizstāv. Piedzīvojums un spontanitāte ir kontrindicēta. Nedēļas nogales būs priecīgas.

Vislabvēlīgākā diena būs ceturtdiena, bet nelabvēlīgākā – trešdiena.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm gaidāmā nedēļa būs tīri darba. Jums tiks uzticēti vairāki svarīgi uzdevumi, kas palīdzēs jūsu neatlaidībai un mērķtiecībai.

Lasi arī: Mēs jums atklāsim: Zodiaka zīmes ar kurām ir ļoti grūti draudzēties

Rezultāts jūs patiešām iepriecinās, lai gan jūs būsiet diezgan noguris. Nedēļas nogalē atpūtieties. Labāk palikt mājās un neko nedarīt.

Vislabvēlīgākā diena būs pirmdiena, bet nelabvēlīgākā – otrdiena.

COMMENTS

  • […] Andželas Perlas horoskops nedēļai no 2022. gada 13. līdz 19. jūnijam visām zodiaka zīmēm […]

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    Pasaule atbalsta Ukrainu.
    Ukraiņi ir bezgala pateicīgi visai pasaulei par sniegto beznosacījuma atbalstu savai valstij. Civilizētā pasaule pauž politisku solidaritāti, sniedz militāro bruņojumu un humāno palīdzību, kā arī ievieš bargas sankcijas, ar mērķi liegt Krievijai iespējas īstenot asiņaino karu pret Ukrainas tautu. Valstu valdības, starptautiskas organizācijas, biznesa segments, slavenības un citi cilvēki no vairākiem valstu desmitiem drosmīgi atbalsta Ukrainu cīņā par mieru Eiropā. Civilizētās pasaules nostāja un rīcība rāda, ka civilizētajā pasaulē nav vietas barbarismam, varmācībai un agresijai, kuru tagad atklāti demonstrē Krievija. 141 pasaules valsts pauda savu solidaritāti ar Ukrainu, kad 2022. gada 2. martā ANO Ģenerālā Asambleja pieņēma rezolūciju, kas pieprasa Krievijai nekavējoties izbeigt militāro agresiju Ukrainā.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    #Ukraina #Ukraine #24.02.2022. #karšUkrainā #Krievijas–UkrainasKarš #StopRussianAggression #RussiaInvadedUkraine #UkraineUnderAttack #RussianWarCrimes #StopWarInUkraine #StopPutin #NoWar #LatvjuDievuSvētība #LatvjuDievi #LatvianGods #Pērkons #DievsPērkons #Pērkoņtēvs #Pērkons–DebesuTēvs #Perkons–GodOfThunder #GodPerkons #Māra #DievieteMāra #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #Mara #Mara–GoddessOfLifeAndDeath #GoddessMara #Laima #DievieteLaima #Laima–GoddessOfDestiny #GoddessLaima #SenlatvjuSpēkazīmes #AncientLatvianSings #Pērkoņkrusts #Thunder-cross #MārasŪdeņi #Mara’sWaterSing #LaimasSlotiņa #Laima’sBroom #dievturi #dievturība #pagāni #pagans #paganism #daudzdievji #heathens #heathenry #politeisti #polytheists #polytheism

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    The world stands with Ukraine.
    Ukrainians are deeply thankful for the unprecedented wave of support for Ukraine from around the world. The whole world is demonstrating political solidarity, providing military equipment, and humanitarian aid, and imposing sanctions in an effort to limit Russia’s ability to finance and conduct its brutal war of aggression against the people of Ukraine. Governments, international organizations, businesses, celebrities, and regular citizens from dozens of different countries stand strong with Ukraine in the fight for peace and freedom in Europe. The actions and statements of the global community have shown that there is no place in the civilized world for the barbaric and monstrous aggression that Russia is demonstrating now. 141 countries openly showed their solidarity with Ukraine on 2 March when the UN General Assembly overwhelmingly adopted a resolution demanding that Russia immediately end its military operations in Ukraine.
    All the best, Skolniecins
    #Ukraina #Ukraine #24.02.2022. #karšUkrainā #Krievijas–UkrainasKarš #StopRussianAggression #RussiaInvadedUkraine #UkraineUnderAttack #RussianWarCrimes #StopWarInUkraine #StopPutin #NoWar #LatvjuDievuSvētība #LatvjuDievi #LatvianGods #Pērkons #DievsPērkons #Pērkoņtēvs #Pērkons–DebesuTēvs #Perkons–GodOfThunder #GodPerkons #Māra #DievieteMāra #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #Mara #Mara–GoddessOfLifeAndDeath #GoddessMara #Laima #DievieteLaima #Laima–GoddessOfDestiny #GoddessLaima #SenlatvjuSpēkazīmes #AncientLatvianSings #Pērkoņkrusts #Thunder-cross #MārasŪdeņi #Mara’sWaterSing #LaimasSlotiņa #Laima’sBroom #dievturi #dievturība #pagāni #pagans #paganism #daudzdievji #heathens #heathenry #politeisti #polytheists #polytheism

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    Мир поддерживает Украину.
    Украинцы чрезвычайно благодарны за беспрецедентную волну поддержки своей страны по всему миру. Сознательное общество демонстрирует политическую солидарность, предоставляет военное оборудование, гуманитарную помощь и вводит санкции в попытке ограничить возможности России финансировать и вести жестокую агрессивную войну против народа Украины. Правительства, международные организации, бизнес, знаменитости и обычные граждане из десятков стран мира решительно поддерживают Украину в борьбе за мир и свободу в Европе. Действия и заявления мирового сообщества показали, что в цивилизованном мире нет места варварской и чудовищной агрессии, которую сейчас демонстрирует Россия. 141 страна открыто продемонстрировала свою солидарность с Украиной 2. марта, когда Генеральная Ассамблея ООН подавляющим большинством голосов приняла резолюцию, требующую от России немедленно прекратить военные действия в Украине.
    С уважением, Сколниециньш
    # Украина #Ukraine #24.02.2022. # война в Украине # Российско – Украинская Война #StopRussianAggression #RussiaInvadedUkraine #UkraineUnderAttack #RussianWarCrimes #StopWarInUkraine #StopPutin #NoWar #LatvjuDievuSvētība #ЛатвийскиеБоги #LatvianGods #Перконс #БогПерконс #Перконс– ОтецНебес #Perkons–GodOfThunder #GodPerkons #Мара #БогиняМара #Mara #Mara–GoddessOfLifeAndDeath #GoddessMara #Лайма #БогиняЛайма #Laima–GoddessOfDestiny #GoddessLaima #SenlatvjuSpēkazīmes #AncientLatvianSings #Pērkoņkrusts #Thunder-cross #MārasŪdeņi #Mara’sWaterSing #LaimasSlotiņa #Laima’sBroom #диевтуры #диевтуриба #язычники #pagans #paganism #многобожники #heathens #heathenry #политеисты #polytheists #polytheism

Leave a Comment