Andželas Pērlas prognoze 2023. gada novembrim: šis mēnesis būs mierīgāks un daudziem atnesīs kāroto laimi!

Tuvojas pēdējais rudens mēnesis, kas nozīmē, ka ir laiks apkopot starprezultātus un veikt nepieciešamos darbus. Precīzi slavenās Andželas Pērlas ieteikumi palīdzēs Zvaigžņu zīmēm tikt galā ar saviem uzdevumiem.

Novembris būs mierīgāks mēnesis nekā oktobris. Planētas palīdzēs zvaigznāju pārstāvjiem, taču nevajadzētu pilnībā paļauties uz viņu enerģiju. Andžela Pērla iesaka jau iepriekš izveidot rīcības plānu un izlemt prioritātes, lai dienu no dienas virzītos tuvāk savam mērķim un  piesaistītu veiksmi. Andžela Pērla ieteikumi palīdzēs izvairīties no nepatikšanām un izvairīties no slazdiem ceļā uz laimi.

Auns

Aunam priekšā lielisks mēnesis, pilns ar jauniem plāniem un idejām. Novembrī Saturns pārvērtīsies tiešā kustībā, kas nozīmē, ka no 4. datuma sākas laiks aktīvam darbam pie veiksmīgas nākotnes veidošanas. Zvaigznes pārstāvjiem jābūt gataviem stāties pretī pagātnei, kaut ko pārtaisīt vai kaut ko pabeigt. Aunus gaida jaunas interesantas iepazīšanās, svarīgi jaunumi un iespēja kļūt par sevis labāko versiju, atbrīvojoties no kaitīgajiem ieradumiem.

Vērsis

Novembris būs diezgan mierīgs mēnesis, kad Vēršiem būs iespēja baudīt harmoniju attiecībās, stabilitāti un attīstību visās dzīves jomās. Zvaigznes pārstāvjiem būs iespēja tikt galā ar iepriekš atliktām lietām, pateicoties Saturna tiešam pagriezienam 4.novembrī. Vērsis spēs uzlabot savu finansiālo stāvokli, ja nepadosies vilcināšanās un pievērsīsies primāro problēmu risināšanai.

Lasi arī: Mans znots pameta manu meitu, atstājot viņu ar trim bērniem, kā arī paķēra mašīnu, kas tika nopirkta par manu naudu, bet nesen šis nelietis uzradās pie mūsu durvīm

Lasi arī: Pakariet šo savā istabā, lai vienmēr būtu nauda

Dvīņi

Šomēnes, 4. novembrī, Saturns pagriežas tiešā veidā, kas novedīs pie izmaiņām karjerā, statusā, attiecībās un veselībā. Venēra atradīsies zīmes 5. mājā, pievēršot Dvīņu uzmanību romantikai, kā arī risinot ar bērniem saistītus jautājumus. Merkurs zīmes 7.mājā veicina aktīvu komunikāciju, sarunas un izdevīgu darījumu slēgšanu. Dvīņi varēs mainīt savu tēlu, iegūt pārliecību un popularitāti.

Vēzis

Vēžus gaida notikumiem bagāts mēnesis, kas sāksies ar Saturna tiešu pagriezienu. No 4. novembra zvaigznāja pārstāvjiem būs iespēja aizpildīt robus zināšanās, doties ceļojumā un  veidot attiecības ar savu vidi. 9. novembrī Venēra ienāk ģimenes, nekustamā īpašuma un dzīvesvietas 4. mājā, solot harmoniju un uzlabotu dzīvi. 11. novembrī Merkurs 6. darba un Vese***as mājā labvēlīgi ietekmēs pašsajūtu un sniegs lieliskas perspektīvas attīstībai biznesa vidē.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment