Ko saka tava attieksme pret kaķiem?

Šķiet, ka kaķi vienmēr ir bijuši cilvēku dzīvē. Šie pūkainie kunkuļi ir iekarojuši cilvēku sirdis daudzus gadsimtus. Ko lai saka, ja mūs ir sasnieguši senie zīmējumi, kuros attēloti kaķi? Šķiet neiespējami nemīlēt šīs murrājošās sejas, taču ir cilvēki, kas nevar ciest kaķus.

Psihologi jau sen ir mēģinājuši noskaidrot, kāds ir iemesls, un šķiet, ka viņiem ir atbilde. Šodien es pastāstīšu, kāpēc dažiem cilvēkiem nepatīk kaķi un kāpēc tas ir slikti šādiem cilvēkiem.

Kāpēc jūs mīlat kaķus?

Lielākā daļa cilvēku mīl kaķus. Daži lielākā mērā, daži mazākā mērā, bet tikai daži piedzīvo tiešu naidīgumu pret kaķiem. Turklāt šie cilvēki, visticamāk, nespēs jums izskaidrot savas uzvedības iemeslu. Psihologi saka, ka kaķu nepatika ir nopietns iemesls domāt par savu garīgo veselību.

Lasi arī: Mans znots pameta manu meitu, atstājot viņu ar trim bērniem, kā arī paķēra mašīnu, kas tika nopirkta par manu naudu, bet nesen šis nelietis uzradās pie mūsu durvīm

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju eņģeļi un dēmoni: kas sēž uz tava pleca

Pats interesantākais ir tas, ka pret kaķiem nav vienaldzīgu cilvēku: vai nu mīlestība, vai tiešs naidīgums. Zinātnieki jau sen ir mēģinājuši atrisināt šo noslēpumu un beidzot ir atraduši atbildi.

Jau sen ir pierādīts, ka kaķiem ir unikāla bioenerģētiskā sistēma, kas rezonē ar cilvēka biolauku un pat spēj to atjaunot. Tie ir pūkaini dziednieki, kaķi spēj ārstēt vairākas cilvēku Sli**bas.

Mājas kaķis ir enerģētiskās un emocionālās situācijas rādītājs ģimenē. Ja ģimenē viss ir labi, tad mīlulis būs vesels un aktīvs. Sarežģītos laikos, kad ģimenes locekļi strīdas un taisa skandālus, kaķi var kļūt agresīvi, nerātni un pat saslimt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment