Apģērbs un veiksme: ko vilkt, lai radītu pārliecību un veiksmi biznesā

Izvairieties valkāt vecas un nobružātas drēbes

Pērciet jaunus džinsus, t-kreklus, uzvalkus, bikses un visu pārējo, ja vecās garderobes lietas ir nolietotas un izskatās tālu no labākās. Galvenais, lai drēbes būtu tīras un bez caurumiem. Tu ne tikai izskatīsies reprezentablāks, bet arī enerģija no tevis neplūdīs pa šiem caurumiem.

Izvēlieties motivējošas izdrukas

Ja darbs ļauj brīvi izvēlēties apģērbu katrai darba dienai, nereti priekšroku var dot T-krekliem un džemperiem ar izšūtiem vai zīmētiem motivējošiem citātiem vai attēliem. Tas ir ļoti svarīgi tiem, kuriem trūkst enerģijas un spēka, un viņi bieži šaubās par sevi.

Izvēlieties pareizo apģērba krāsu

Baltā krāsa palīdz labāk sazināties ar cilvēkiem, tāpēc balts apģērbs jāvelk tiem, kuru darbs saistīts ar pastāvīgu komunikāciju. Un nav absolūti nekādas atšķirības, vai tu runā pa telefonu vai klātienē.

Oranžā nokrāsa  ir radošu cilvēku izvēle, kuri nodarbojas ar radošām aktivitātēm. Tā ir labākā izvēle mūziķiem, māksliniekiem un rakstniekiem.

Lasi arī: Ilona Novoselova: kuri cilvēki ir visvairāk pakļauti lāstiem un ļaunajai acij

Sarkanā krāsa drēbēs ir vairāk piemērota vadītājiem, kuri pārvalda lielu personālu. Tāpat sarkanie akcenti būs piemēroti priekšniekiem, uzņēmējiem un tiem, kuri pastāvīgi sastopas ar pastiprinātu konkurenci.

Zaļš apģērbs palīdzēs pārvarēt šķēršļus un saglabāt spēku cilvēkiem, kuri pastāvīgi brauc vai atrodas kustībā.

Zils un melns apģērbs  ir labākā izvēle intelektuālo profesiju pārstāvjiem – programmētājiem, zinātniekiem, kā arī ikvienam, kas nodarbojas ar lielajiem datiem, skaitļiem, sarežģītiem aprēķiniem un analīzi.

Eksperti bioenerģijas jomā un speciālisti no vietnes dailyhoro.ru arī iesaka izlasīt  mūsu rakstu par to, kā izvēlēties pareizo drēbju modeli. Tam ir arī ārkārtīgi svarīga loma veiksmes piesaistē.

Leave a Comment