Apģērbu krāsa atkarībā no nedēļas dienām: kā ģērbties, lai piesaistītu veiksmi

Ceturtdiena

Ceturtdienas labu veiksmi piesaistīsiet pateicoties Jupitera pozitīvajai enerģijai. Apģērbu toņu izvēlei būs jākrīt uz zilu, indigo, violeto vai aveņu krāsu. Stingri kostīmi palīdzēs sasniegt priekšnieka amatu, un eleganta indigo krāsas kleita uzsvērs individualitāti, sniegs šarmu un noslēpumu. Kombinācijā ar aveņkrāsu šī krāsa palīdzēs atrast mīlestību vai radīt interesantas paziņas.

Lasi arī: Rokām darinātas dāvanas Ziemassvētkiem un 2019. gada Jaunajam gadam

Piektdiena

Šajā dienā Venēra palīdzēs sasniegt cilvēku atrašanās vietu, radīt mieru ar mīļajiem pēc strīdiem, kā arī piesaistīt finansiālos panākumus – viss ir atkarīgs no krāsu izvēles drēbēs. Krēmkrāsas rozā un maigi zilā krāsa palīdzēs satikties ar pretējo dzimumu. Sudrabs sniegs iespēju koncentrēties uz naudas jautājumiem, un piena balts palīdzēs risināt strīdīgus jautājumus, lai sasniegtu pamieru.

Sestdiena

Sestdien Saturns, planēta ar smagu enerģiju, ņem pavadu savās rokās. Tagad Fortūnas atbalstu šajās dienās palīdzēs pievilināt šādas krāsas: melns, pelēks, tumši zils. Pieklusinātas krāsas ne tikai slēpj no neveiksmēm, bet arī ļauj kļūt neredzamiem enerģiskajiem vampīriem un skauģiem. 

Lasi arī: Aleksandra Litvina prognoze 2019.gadam

Svētdiena

Šī diena ir Saules aizgādībā. Spilgtas drēbju kombinācijas palīdzēs saglabāt pozitīvu attieksmi un piesaistīt veiksmi. Par šīs dienas krāsām var uzskatīt bagāti dzeltenu, oranžu un to atvasinājumus. Sarkana arī būs piemērota, bet jums to nevajadzētu padarīt par pamatu: pietiek ar sarkaniem piederumiem. Jūs varat pievērst uzmanību zeltainām un baltajām krāsām.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment