Apģērbu krāsa atkarībā no nedēļas dienām: kā ģērbties, lai piesaistītu veiksmi

Krāsa ietekmē cilvēka enerģiju, tāpēc ir jāpieiet atbildīgi izvēloties apģērbu toni. Izmantojot noteiktas krāsas, katru dienu varat piesaistīt veiksmi.

Pateicoties astroloģijai, visai nedēļai ir viegli izvēlēties noteiktu krāsu apģērbu. Apģērba toņu izvēle ir atkarīga no planētām, kas ir katras dienas patroni.

Pirmdiena

Šīs dienas patrons ir Mēness, un vēlams izvēlēties apģērbu no gaisīgiem, plūstošiem audumiem ar sudrabainu, pienbaltu vai dzeltenīgu nokrāsu. Lai saprastu, kādas drēbes vilkt, jūs varat izmantot iekšējo sajūtu, kas rodas, kad vakarā un naktī, debesīs redzat skaistu Mēnesi. Tas var būt sulīgs dzeltens, krēmkrāsā, sarkanīgās nokrāsās vai cēls ziloņkaula.

Lasi arī: Ar ko ir bīstams 2019. Dzeltenās cūkas gads

Otrdiena

Otrdien karojošā Marsa enerģētika aktivizē aizrautību un aktivitāti. Šīs dienas krāsas var būt sarkanas, asiņainas un purpursarkanas. Jūs varat apvienot rozā, sarkanos, tumšos un pat brūnos toņus. Nenovēršams izskats tiks izveidots, lai uzvarētu ne tikai biznesa vidē, bet arī savā personīgajā dzīvē. Tiem, kas meklē otro pusi, otrdien, vajadzētu izmantot spilgtas krāsas, lai piesaistītu mīlestību.

Lasi arī: Kādām zodiaka zīmēm paveiksies 2019. gadā

Trešdiena

Trešdien Merkurs palīdz mācīties, meklēt informāciju un sniedz drosmi runāt publiski. Apģērbi no zaļas krāsas, dzelteniem un pelēkiem toņiem palīdzēs saglabāt uzticību šai dienai. Krāsas izvēle ir atkarīga no jūsu garastāvokļa un vēlēšanās: kādam smaragda zaļš būs ideāls, bet citi izvēlēsies jūras viļņu krāsu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment