Aplej banānu mizu ar ūdeni un iegūsi pārsteidzošu rezultātu

Nesen man pastāstīja par līdzekli, kas var paveikt neticamo pat ar spurainiem, panīkušiem augiem. Banānu mizas istabas augiem ir viens no efektīvākajiem mēslošanas līdzekļiem!

Banānos ir daudz barības vielu, kas stiprinās mājas un dārza augu saknes, atdzīvinās stādus un veicinās jūsu zaļo mīluļu aktīvu augšanu un ziedēšanu.

Ir vērts piebilst, ka arī banānu mīkstums ir ļoti efektīvs mēslojums! Samīciet 1 banānu ar dakšiņu un pārlejiet to ar pusi tases ūdens. Ja jums steidzami jāpalīdz augam, šis ekspreslīdzeklis ļoti ātri atgriezīs augā dzīvību.

Banānu mīkstuma un ūdens maisījumu var ieliet tieši augsnē!

Tomēr banānu mizas ir lētāks un vieglāk pieejams mēslojums nekā nogatavojušos banānu mīkstums. Iemērc mizas ūdenī un ļauj tām ievilkties 24 stundas.

Lasi vēl: Šie labākie paštaisītie mēslošanas līdzekļi atgriezīs dzīvību pat sausam krūmam

Sajauciet 1 daļu banānu ūdens un 5 daļas tīra ūdens.

Regulāri laistiet augus ar šo lielisko līdzekli!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Īpaši ievērojams ir tas, ka banāna mizas kā mēslojuma bāzi var izmantot vairākas reizes!

Mana mīļākā dracēna jau grasījās iet bojā, bet es izmantoju šo mēslojumu. Rezultāts mani pārsteidza – pēc nedēļas nepārtrauktas laistīšanas ar banānu mizu uzlējumu augs kļuva spēcīgāks!

 

Leave a Comment