Ar ko ir bīstams 2019. Dzeltenās cūkas gads

Pārmērīga mīlestība pret naudu ir vēl viena kvalitāte, kas var kaitēt jums 2019. gadā. Ietaupījumi tiks gūti tikai tad, ja jūs liegsiet sev nevajadzīgos pirkumus. Bet, ja vēlme ietaupīt pieaugs mantkārībā un alkatībā, tad jums būs grūts gads.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – būs smagi jāstrādā, lai atbrīvotos no naudas grūtībām!

Jaunās patroneses garīgums arī nedod labumu cilvēkiem. 2019. gadā astrologi stingri iesaka nevienam neteikt par saviem plāniem un nodomiem, lai skaudība nevarētu novērst jūsu mērķu sasniegšanu. Cilvēki, kuri uzticas un ir atvērti kā Dzeltenā cūka, var kļūt par Krā***ku un Slep**vu upuriem, un tas var radīt lielus naudas zaudējumus vai pat problēmas ar tiesību aktiem.

2019. gadā patrona elements paliks zeme, labklājības un pārpilnības simbols. Bet tajā pašā laikā Zemes elementi nav nemainīgi un nestabili, tāpēc nākošais gads cilvēkiem apsola gan kāpumus, gan kritumus. Astrologi iesaka vienmēr būt uzmanīgiem un pievērst uzmanību  likteņa zīmēm, lai uzzinātu par gaidāmajām izmaiņām. Dažās situācijās jums nevajadzētu klausīties kāda cita padomu, lai nepieļautu kļūdas. Labāk ir paļauties uz intuīciju vai savu pieredzi.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – būs pietiekami daudz enerģijas, lai risinātu visas problēmas

Dzeltenas krāsas ietekme ietekmēs arī daudzu cilvēku dzīvi. Neskatoties uz to, ka tā tiek uzskatīta par laimes, labsajūtas un pozitīvu emociju simbols, tās spēcīgās enerģijas ietekme var ietekmēt veselību. Tas jo īpaši attiecas uz tiem, kuri bieži vien ir nervozi vai cieš no hroniskām slimībām. 2019. Gadā astrologi iesaka rūpīgi uzraudzīt jūsu ķermeņa izmaiņas un izvairīties no bīstamiem faktoriem, kas var vājināt imūnsistēmu.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment