Astro prognoze 2024. gada augustam: dažiem augustā nāksies cīnīties par panākumiem un laimi!

Lauva

Lauvas vairs uz laiku neatvērs jaunas durvis dzīvē. Mums būs jābūt apmierinātiem ar to, kas mums ir. Šis ir sliktākais periods iepirkšanās, stila, frizūras maiņai.

Pat šajā periodā noteikti nevajadzētu mainīt darbu vai meklēt piedzīvojumus. Pasaule mainīsies uz labo pusi tikai ar zināmu piesardzību.

Šis ir slikts laiks radošiem varoņdarbiem un neparastiem risinājumiem, fiziskām aktivitātēm. Vajag vairāk atpūtas.

Jaunava

Pēdējo nedēļu laikā Jaunavas ir piesātinātas ar planētu un zvaigžņu radošo enerģiju, taču visam labajam ir jāpienāk gals.

Augustā Jaunavu galvenais palīgs Merkurs retrograda dēļ zaudēs daļu sava radošā spēka. Tas nozīmē, ka pašām Jaunavām būs jāattīra prāts no visa nevajadzīgā, lai uzmundrinātu.

Augustā vari mēģināt atrast sevi, attīstīt jaunas prasmes, taču bez pārmērīgas aktivitātes un riskiem.

Svari

Svariem vajadzētu izvairīties no paaugstinātas aktivitātes visās dzīves jomās, jo Venēra būs vāja gandrīz visu mēnesi.

Būs atlicis maz spēka un enerģijas, lai pārvarētu jebkura mēroga un rakstura problēmas un nepatikšanas.

Vajag noticēt sev un noskaņoties pozitīvam vilnim, citādi vasaras beigas var sagraut visu, ko Svari uzcēla jūnijā un jūlijā.

Augusts nav atpūtas laiks. Šis ir rūpīga darba un mērenas aktivitātes laiks.

Skorpions

Skorpioniem sava enerģija jākoncentrē uz risinājumu meklēšanu biznesā un darbā. Šis ir lielisks periods parādu dzēšanai un labu darbu veikšanai.

Augusts parasti nav piemērots mīlestības meklējumiem vai attiecību stiprināšanai. Kopīgas lietas bieži neizdodas.

Lai satuvinātos ar cilvēku, uzsāktu attiecības vai padarītu tās stiprākas, ir svarīgi satikties pusceļā un spēt piedot, kas Skorpioniem dažkārt ir ārkārtīgi grūti.

Strēlnieks

Augustā Strēlniekus gaida lielas problēmas mīlas frontē. Mīlestības atrašana vai esošo attiecību nostiprināšana būs gandrīz neiespējams uzdevums.

Pastāv liela varbūtība, ka kāds patīkams cilvēks, kas nesen parādījies Strēlnieka dzīvē, izrādīsies sarūgtināts, tāpēc jābūt pacietīgam.

Lasi vēl: Garšīgs, sulīgs šašliks armēņu gaumē: recepte, kas jūsu garšas kārpiņas sajūsminās

Savā darbā zvaigžņu eksperti iesaka nespert pēkšņus soļus un nemainīt attīstības virzienu.

Mežāzis

Mežāžiem vajadzētu koncentrēties uz savām ierastajām aktivitātēm. Atbildīga attieksme pret biznesu un spēja atpūsties palīdzēs palielināt produktivitāti.

Atrast motivāciju būs diezgan grūti – ar to nepietiks, lai sevi ieskautu ar īstajiem cilvēkiem.

Jums vajadzēs izrakt motivāciju sevī, savā dvēselē. Augusts viņiem būs bīstamu un neparedzamu pārmaiņu laiks.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu pievērst uzmanību savām attiecībām ar mīļoto. Jums ir jāsastopas ar patiesību un jānosaka, kurā virzienā jums vajadzētu virzīties tālāk, lai uzlabotu attiecības un atrastu laimi.

Neizdarība mīlestībā un biznesā tiks pielīdzināta sakāvei, bet spēka Venēras dēļ būs maz, tāpēc vēlams apgūt pareizu laika plānošanu.

Ūdensvīriem tagad jāatbrīvojas no visa nevajadzīgā – atkritumiem, nevajadzīgām domām un emocijām.

Zivis

Zivju gadījumā zvaigžņu eksperti iesaka sastādīt rīcības plānu un nevienam ārpusē nestāstīt par savām ambīcijām, mērķiem un vēlmēm.

Speciālisti iesaka būt uzmanīgākam pret detaļām un būt uzmanīgiem, veicot pirkumus. Pienāk brīdis, kad jāparāda visas savas labākās īpašības, tostarp radošās un organizatoriskās spējas.

Tad priekšnieki, draugi un citas nozīmīgas personas cienīs Zivis.

Zvaigžņu eksperti par augusta favorītiem uzskata spēcīgās Zvaigžņu zīmes. Cilvēki ar nepārspējamu pārliecību varēs nostiprināt savas pozīcijas un kļūt ietekmīgāki visās jomās, lai arī ne bez grūtībām.

Mēs vēlam jums visiem veiksmi un pozitīvismu. Ļaujiet visam izdoties un ļaujiet sliktajam garastāvoklim jums paiet garām.

Leave a Comment