Retrograda Jupiters no 9.marta līdz 9.jūlijam: tā ietekme uz Zodiaka zīmēm

Retrogradas planētas ietekmē visas zodiaka zīmes. 2018. gadā Jupitera enerģija ietekmēs visas dzīves jomas. Lai izvairītos no nepatikšanām, izmantojiet astrologu padomus.

Jupiters ir spēcīga planēta, kas normālā stāvoklī pozitīvi ietekmē cilvēkus. Tas dod optimismu dzīvībai, dod papildu stimulu, lai risinātu problēmas un panāktu labklājību. Jupiters palīdz pārvarēt grūtības un sola karjeras izaugsmi tiem, kas ir nopietni par panākumiem. Atkāpjoties pretēji, planētai nav tik spēcīgas ietekmes. Tas pastiprina problēmas, kas saistītas ar uzņēmējdarbības sfēru dzīvē, agresija dod cilvēkiem vēlmi sasniegt savus mērķus ar visiem līdzekļiem par katru cenu, pat tad, ja vēlme ir pretrunā ar veselo saprātu. Šī uzvedība ir bīstama un nepieciešama korekcija. Tomēr ne vienmēr atpakaļgaitas Jupiters ir nežēlīgs: reizēm tā enerģija palīdz dzīvē.

Lasīt arī: Horoskops nedēļai: 26.marts – 1.aprīlis: daudzus sagaida neparedzami notikumi

Astrologi iesaka visiem bez izņēmuma periodā no 9. marta līdz 9. jūlijam kavēties ar jauninājumiem. Tā vietā koncentrējoties uz to, kas notika ar jums, plānošanu un analīzi.

Auns

Auna zvaigznāja pārstāvji retrograda Jupitera ietekmē var justies ierobežoti un atrasties nenoteiktībā. Kopā ar to Auns kļūs aizraujošāks par radošumu un skaistumu, kas var palīdzēt neatliekamo problēmu risināšanā. Iespējams, ka Auns bieži izjutīs problēmas ar garastāvokli. Jūs varat parādīt nevajadzīgu agresiju, kas ļoti apgrūtinās jūsu tuvākos cilvēkus, un uzņēmējdarbības sfērā kļūs par negatīvu faktoru, kas ietekmē jūsu reputāciju.

Lasīt arī: Vasaras sezonā no lidostas “Rīga” varēs doties uz 100 tiešajiem galamērķiem

Vērsis

Vērsis retrograda planētas ietekmē var sākt pielikt pūles, lai veiktu lietas, kas viņus novedīs strupceļā. Šīs zīmes pārstāvjiem tiks pakļautas emocijas, kas viņiem nav raksturīgas, un viņi arī zaudēs motivāciju censties sasniegt izvirzīto mērķi. Astrologi iesaka Vērsim nosvērt lēmumus, lai izvairītos no kļūdām. Vērsis var arī  kļūt vairāk izklaidīgs, kas arī liedz viņiem iespēju aktīvi strādāt un baudīt viņu darba rezultātus.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment