Astroprognoze 2018. gada decembrim – daudz ko nāksies darīt pašiem!

Svari

Decembrī Svariem jāpievērš pastiprināta uzmanība preventīviem Vese***as pasākumiem, lai brīvdienas netiktu pavadītas slimojot. Aukstuma, rinīta un gripas risks palielināsies. Ir iespējams arī pārpratumi un strīdi ar kādu no vides. Ja ticēt astrologiem, nākamais mēnesis ir pilns ar problēmām personīgajā sektorā. 2. decembrī Venēra ieies Skorpionā, norādot uz straujām izmaiņām enerģijas polaritātē. Šajā zīmē patrons pavadīs visu decembri, kas izraisīs negatīvu viļņu pieplūdumu. Var būt vēlēšanās pārtraukt saziņu, kas ir pilna ar sūdzībām un negatīvu.

Labāk ir atturēties no kardinālajām izmaiņām. Iespējams, ka mēneša laikā Svariem būs jātiek galā ar dažādām neskaidrām situācijām, jāveic citu cilvēku darbs un jāuzņemas atbildība par to. Neskatoties uz garīgo diskomfortu, šomēnes var izmantot tā priekšrocības, ja jūs atsakāties izmantot neefektīvas  psiholoģiskās attieksmes. Neveiksme padarīs Svarus daudz izturīgākus pret likteni.

Lasi arī: Ķīniešu horoskops 2019. gadam – ārēji mierīgs, ar iekšējām pārmaiņām!

Skorpions

Skorpioni pavadīs decembri, būdami retro-urāna ietekmē Aunā. Planētas aktivizēšanās var attīt filmu pirms dažiem gadiem. Pēkšņi radās problēmas – nākamā mēneša galvenā tēma. Garīgās darbības, intuīcija un dzīves pieredze būs noderīga, lai atrisinātu veco nepabeigto biznesu. Astrologi ziņo, ka ar pareizo pieeju, šā perioda problēmām, Skorpions spēs labāk kontrolēt ne tikai viņu emocijas, bet arī dzīvi kopumā.

Garīgās harmonijas atrašana var kalpot labi un pozitīvi ietekmēt notikumus ārējā pasaulē. Pēc 24. decembra dzīve uzlabosies, lai gan ir iespējama neliela lejupslīde. Takta izjūta, psiholoģiska pielāgošanās monetārajai labklājībai un izvairīšanās no tirdzniecības sarunu tematiem palīdzēs izlabot situāciju.

Strēlnieks

Decembris Strēlniekam paies ar konfrontācijas un sacensību zīmi. Tas īpaši spilgti izteikts karjerā. Jupiters pastiprinās un aktīvi darbosies kā motīvspēks un spiediena svira. Patrona planēta ir piepildīta ar satraukumu. Dzīves spēks un motivācija notiks cīņas laikā. Bīstama uzturēšanās komforta zonā.

2018. gada pēdējais mēnesis ir labvēlīgs ceļojumiem, privātumam, pārdomām, uzņēmējdarbībai un saziņai ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Decembra trešajā nedēļā var rasties problēmas ar produktivitāti. Tas ir saistīts ar slēptu nogurumu. Enerģijas atgūšana ir gaidāma pēc jaunā gada, ir vēlams atlikušās 10 dienas iztērēt labvēlīgākā režīmā.

Mežāzis

Decembra debesis Mežāzim apgaismo aktīvais Saturns. Mēnesis ir veiksmīgs, izņemot paaugstinātu risku kļūt par laupītāja upuri. Baumas, kas nejauši sasniedza viņus, decembrī var sabojāt Mežāža noskaņojumu. Nelabvēlīgo personu aktivizēšana ir atkarīga no Mežāžu veiksmes: jo vairāk veiksmes, jo vairāk skaudības. Nav ieteicams būt atklātiem ar svešiniekiem. Gaisā klaiņojošās tenkas būs jāignorē, lai neiztērētu izturību un nervus par nepatīkamiem negadījumiem.

Mēneša otrajā un trešajā nedēļa ir saistīta ar stratēģisko plānu un mērķu pārskatīšanu nākamajam 2019. gadam. Strādājot ar kļūdām, jūs varat atstāt savu agrāko dzīvi kā kuģa pakaļgalu un noteikt sev reālākus mērķus.

Lasi arī: Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa horoskops

Ūdensvīrs

Decembrī Ūdensvīrs ienāks pilnīgi jaunā dzīves periodā, ko raksturo Neptūnā ietekme Zivis. Šajā mēnesī visticamāk būs jāsaskaras ar pagātnes rīcību, gan pozitīvo, gan negatīvo. Lai atjauninātu un uzlabotu tagadni, jums var nākties atgriezties pamatos.

Saskaroties ar problēmām, būs vajadzīgi zibens risinājumi. Par laimi, Neptūns stiprinās kognitīvās funkcijas, īpaši atmiņu, kas palīdzēs tikt galā ar visiem uzdevumiem. Pastiprināsies arī zinātkāre, kas sāks stimulēt intelektuālo darbību. Ar pareizo pieeju var pieaugt pašcieņa. Decembris ir problēma tikai draudzīgām attiecībām, kuras var pēkšņi pārtraukt.

Zivis

Decembra sākumā Zivīm ieteicams sēdēt malā un neiesaistīties straujos mainīgos notikumos. Mēneša darba kārtībā ir Marsa ietekme. Ir vēlams ieņemt pelēkā kardināla stāvokli un slepeni ietekmēt notiekošos notikumus, virzot tos pareizajā virzienā. Aktivitātes, kuras netiek reklamētas, palīdzēs sasniegt daudz nopietnākus panākumus nekā aktīvā pozīcija šajā jomā.

Mēneša otrā puse ir veiksmīga, lai atrastu jaunus ienākumu avotus, personīgo izaugsmi un pārdomas. Ja vēlaties, parādus varēs pilnībā vai daļēji atmaksāt. Agresīvas uzvedības un uzbrukuma tendences var izraisīt konfliktus ar priekšniekiem, tuviem cilvēkiem un radiniekiem. Novērst komplikācijas attiecības, palīdzēs emociju kontrole.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment