Horoskops 2018. gada decembrim – būs nepieciešama diplomātija, lai atrisinātu problēmas!

Ziemas pirmais mēnesis vienmēr ir īpašs. Astrologu padomi palīdzēs pavadīt to produktīvi. Pēc viņu ieteikumiem jūs piesaistīsiet labu veiksmi un varēsiet svinēt Jauno gadu ar labu garastāvokli.

Sākas 2018. gada pēdējais mēnesis. Tas nozīmē, ka jums vajadzētu atbrīvoties no visām sliktajām lietām pirms galvenajām ziemas brīvdienām – Jaunā gada. Atrisiniet problēmas diplomātiski, lai neradītu problēmas tieši pirms 1. janvāra.

Auns

Auns jau 2.decembrī sajutīs emocionālu lēcienu, varēs aplūkot lietas daudz pozitīvāk un atrisināt daudzas problēmas. Labvēlīgais periods ilgs līdz 22.decembrim. Šajā dienā spēki var atstāt Aunu. Iespējams stress, garastāvokļa pasliktināšanās. Lai nepieļautu, ka tas notiks, jums jāievēro iepriekš pieņemtie plāni, neko nemainot pēdējā brīdī.

Elpošanas metodes palīdzēs atbrīvoties no negatīvā 2018. gada beigās. Pat ja decembrī ir neatrisināti uzdevumi, ir vērts to uztvert, nevis mēģināt mainīt visu pēdējā sekundē. Tātad Auns tikai atņems sev un mīļajiem svētku noskaņu. Atvieglojot un priecājoties, visas baterijas varat uzlādēt ar pozitīvām emocijām visam janvārim.

Lasi arī: Astroprognoze 2018. gada decembrim – daudz ko nāksies darīt pašiem!

Vērsis

Viss mēnesis Vērsim būs neskaidrs. Motivācija nekur nenonāk, bet spēka un enerģijas apjomu var nopietni samazināt. Tas nozīmē, ka jums ir jādara iepriekš plānoti darbi un jāsagatavojas brīvdienām, neatstājot neko uz vēlāk.

Astrologi mīlas sfērā prognozē stabilitāti. Strauju izmaiņu iespējamība ir ārkārtīgi zema. Labāk ir koncentrēties uz to, kas tagad ir: uz ģimeni, mīļajiem un draugiem. Varbūt kādam būs nepieciešama palīdzība.

Finanšu nozarē ir sagaidāms arī klusums. Planētu ietekme veicina klusu darbu, pienācīgu atpūtu un relaksāciju, tāpēc decembrī, it īpaši mēneša beigās, labāk neveikt lielus darījumus vai svarīgus projektus.

Dvīņi

Dvīņiem pirmais nozīmīgais datums ir 6. decembris. No šī brīža palielināsies ātru problēmu risināšanas iespējas, jo kļūs daudz vieglāk mijiedarboties ar citiem. Tā būs ātru un lielā mērā neredzamu izmaiņu diena.

Pozitīvs periods ilgs līdz 13. decembrim. Dvīņiem būs jāsagatavojas tam, ka mēneša otrajā pusē var rasties grūtības.

Mēneša otrajā pusē jūs nevarat riskēt un iesaistīties finanšu un mīlas dabas piedzīvojumos. Labāk ir mierīgi iesaistīties pienākumos un svarīgos jautājumos, nevis atlikt kaut ko uz vēlāk. Mēneša beigās izvairījušies no iespējamām nepatikšanām, Dvīņi varēs svinēt Jauno gadu mierīgi un laimīgi. Jums nav jāpārliecinās par sevi, tāpēc jums ir jāpieņem pamatoti lēmumi, nevis vienkārši jādod priekšrocības.

Vēzis

Astrologi un speciālisti atzīmē, ka līdz 25. decembrim būs daudz vairāk pozitīvu dienu nekā bīstamu un negatīvu. Gada pašās beigās un mēneša beigās būs jāsaskaras ar grūtībām, tādēļ jums vajadzētu sākt sagatavoties svētkiem, cik drīz vien iespējams. Savlaicīga sagatavošanās ir puse panākumu jebkurā biznesā. Vēzis var droši paļauties uz viņu intuīciju, jo zvaigznes un planētas veicinās tā nostiprināšanos. Svarīgos jautājumos labāk klausīties sesto sajūtu.

Vēžiem vajadzētu pievērst uzmanību  piecām lietām, kas noved pie melnās līnijas. Šeit jūs varat pievienot pārmērīgu ambīciju un augstprātību. Decembrī šīs īpašības var radīt lielas komunikācijas problēmas, tāpēc labāk tās neparādīt.

Lasi arī: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Lauva

Lauvām decembrī labāk atpūsties. Virsdarbs var negatīvi ietekmēt veselību un veiksmi. Enerģijas mantra atjaunos Lauvu iekšējo harmoniju un palīdzēs viņiem kļūt stiprākiem visos aspektos.

Kopumā mēnesis būs diezgan mierīgs, bet 22. decembrī slikta veiksme sāksies tiem, kas ļaunprātīgi izmanto savu spēku. Lai nepaliktu bez Jaungada garastāvokļa, pirms svētkiem labāk neaizdomāties par darbu un rūpēm.

Biznesā nevajadzētu būt impulsīvam, bet mīlestībā – obsesīviem. Astrologi iesaka visur pielietot zelta vidusceļu. Iekaisušie Lauvas var radīt problēmas pašiem, kas gada beigās radīs bažas. 24. decembris ir bīstamākā mēneša diena, kurā jāizvairās no strīdiem un konfliktiem.

Jaunava

Pozitīvas pārmaiņas gaida Jaunavas 6. decembrī. Pirmās mēneša dienas būs diezgan sarežģītas, bet no 6. līdz 12. dienai visus jautājumus var atrisināt bez jebkādiem īpašiem kavējumiem.

Pēc 12. datuma jums jāaizsargā sevi no apkārtējo cilvēku negatīvās enerģijas, jo tā ir nepatīkama saziņa, kas var izraisīt trauksmi, apjukumu un melno līniju. Pirms Jaunā gada labāk nemainīt plānus un nenodarbināt sevi ar papildus darbu. Labāk to sākt ar jauniem spēkiem janvārī.

Jaunava ir slavena ar spēju pieņemt pareizos lēmumus stresa situācijās. Decembrī šī kvalitāte būs ļoti noderīga. Ja jūs uzmanīgi pievērsīsieties lietām, tad viss būs kārtībā. Mīlestības jomā situācija ir līdzīga – decembra beigās labāk nedot otrajai pusei tukšus solījumus.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment