Astroprognoze 2018. gada decembrim – daudz ko nāksies darīt pašiem!

2018. gada decembris var pārsteigt dažus Zodiaka zīmju pārstāvjus. Pārvietotos, plānot nākamo gadu un astroloģiskā prognoze palīdzēs to pabeigt.

Decembra situācija astroloģiskā ziņā būs kristāldzidra un skaidra. Tā mēneša vidū planētas prognozē harmoniju: nav pēkšņu lēcienu, ne aptumsumi un retro planētu kustību (izņemot Urānu) – miers un klusumu. Tomēr katrai monētai ir arī otra puse: planētu ietekmes deficīta dēļ, kas regulē notikumus dzīvē, daudz kas būs jādara pašam.

Auns

Decembrī daudzi Auni saskarsies ar monetārām grūtībām. Astrologi to izskaidro, sakot, ka Aunu ietekmēs divas dažādas enerģijas planētas. Saulei būs pozitīva ietekme, Saturns – strauji negatīvs, kas sniegs nelielu daudzumu problēmu. No izmaiņām dzīvē nevar izvairīties, bet Auniem būs patstāvīgi jāuzsāk visas šīs izmaiņas. Pēc 16. decembra Saturna ietekme samazināsies, un jūs varat atpūsties, iegūt spēku un sagatavoties brīvdienām.

Saule aktīvā stāvoklī palīdzēs Auniem parādīt labākās īpašības savā karjerā un draudzīgā vidē. Galvenais – neizmantojiet risinājumus, kuros jūs nevarat izdarīt lietas atklāti.

Lasi arī: Ja jūs jūtat šīs 7 lietas, tad jūsu attiecībām ir pienācis gals

Vērsis

Pirms Ziemassvētku garastāvoklis, kopā ar Saturna pozitīvo ietekmi, mīļi motivēs Vēršus pabeigt visus darba jautājumus un sākt gatavoties brīvdienām ātrāk. Cieņu, centību, atbildību. Darbs ar garīgo piesātinājumu būs īpaši veiksmīgs. Otrā mēneša pusē, pamats būs pārdomas, galamērķu meklēšana un  slēptie talanti.

Viena no mēneša galvenajām problēmām var būt romantisku attiecību tēma. Astrologi iesaka atturēties no skarbām runām, aizvainojošiem vārdiem un kritikām, pat ja tas ir nepieciešams pasākums. Sasniedzot impulsu, Vērsis riskē radīt nepatikšanas.

Dvīņi

Saule Strēlniekā ietekmē visus partnerības, As**s un garīgās radniecības aspektus. No 1. decembra līdz 21. decembrim attiecības ar mīļajiem var pasliktināties. Dvīņi saskarsies ar pārpratumiem  un nespēju pareizi izteikt savas domas. Pamatojoties uz principiem, ir jāizvairās no asām tēmām un domstarpībām.

Mēneša trešā nedēļa ir saistīta ar negatīvās ietekmes vājināšanos. Situācija ar naudu ir normalizējusies, lai gan var rasties strīdi par naudu ar mīļoto, priekšnieku vai investoru. 21.-31. decembris ir nelabvēlīgs laiks neplānotiem pasākumiem, jauninājumiem, līgumu parakstīšanai un informācijas vākšanai. Ir ieteicams iet pa ierasto ceļu.

Vēzis

Ģimenes dzīve būs priekšplānā. Decembris – laiks atjaunot harmoniju un  uzlabot attiecības. Jupiters, kurš ir ievirzīts Strēlniekā, palielinās ģimenes nozīmes pakāpi, pamodinās nostaļģiju. Mēneša pirmajā pusē ir labs laiks satikties ar tāliem radiniekiem, ceļot uz dzimtajām mājām un tērzēt ar draugiem.

Decembra otrā puse var būt saistīta ar Vese***as problēmām. Astrologi iesaka pievērst īpašu uzmanību labklājībai, saglabāt imunitāti. Laika gaitā preventīvie pasākumi palīdzēs nepieļaut gripu, akūtas elpošanas ceļu infekcijas. Laikā no 22. decembra līdz 27. decembrim Vēzim var strauji samazināties aktivitāte, spēku kritums. Šajā gadījumā vispiemērotākais ir samazināt darbus un vairāk laika pavadīt atpūšoties.

Lasi arī: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Lauva

Decembris var kļūt Lauvām par sava veida izturības testu spēkam, jūtām, gribai un pārliecībai. Līdz 22. decembrim problēmas ir maz ticamas: Saule strādā Strēlniekā. Problēmas radīsies pēc patrona pārejas uz Mežāža zīmi. Šajā zvaigznājā Saule jūtas neērti, tāpēc ir iespējami nepatīkami “pārsteigumi”. Iespējamais problēmu cēlonis ir iekšējie kompleksi un ārējie ierobežojumi.

Lauvām, kas iziet cauri attiecību krīzei, no 22. līdz 31. decembrim ir jāatturas no pārāk liela kategoriskuma pret viņu partneriem. Ja mīļais cilvēks atsakās panākt kompromisu, jums vajadzētu uzrādīt maksimālu toleranci un neraizēties par temperamentu. Maigas metodes un mīlestība būs lieliska palīdzība, lai uzlabotu attiecības pārī.

Jaunava

Marsa, patrona pagaidu uzturēšanās Zivīs, ir diezgan sarežģīta astroloģiskā situācija debesīs. Vardarbība piekāpsies elastīgumam, uzticība- pasivitātei, racionālisms – sapņainībai. Turklāt decembrī daudzas jaunavas sastapsies ar enerģijas vampīriem, kuri viņiem var atņemt ticību sev. Šādā sarežģītā situācijā ir maz ticams, ka jūs varēsiet uzņemties neitrālu pozīciju; Jaunavas riskē kļūt par apstākļu ķīlniekiem.

Astrologi iesaka darīt visu iespējamo, lai paliktu uz ūdens. Jūs varat gūt spēku un pašapziņu no darba, vaļasprieka, saziņas ar interesantiem cilvēkiem vai garīgiem mentoriem. Pielaide un izpratne īpašā godā. Tas nav labākais laiks kardinālajām izmaiņām, bet tas ir piemērots, lai atrastu sevi un savu vietu dzīvē.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment