Astroprognoze 2019. gada aprīlim – sagaidāms ļoti produktīvs mēnesis!

Vēzis

Vēzim jāpievērš uzmanība periodam pēc 10. aprīļa. Planētu noskaņojumā sāksies haoss, kas ietekmēs visas dzīves sfēras. Tās ir rūpīgi jāuzrauga, lai nodrošinātu mierīgu un maigu likteni.

Pēc 10. aprīļa labāk risināt tikai aktuālas problēmas un pienākumus. Aprīļa pirmās desmit dienas būs pozitīvas un produktīvas, lai jūs varētu paveikt visu iepriekš, lai jums nebūtu jārisina problēmas laikā, kad vēlaties atpūsties un relaksēties. Aprīlī mierīgi mājsaimniecības darbi palīdzēs Vēžiem izvairīties no depresijas un apātijas.

LASI ARĪ: 4 lietas, ko uzzināsi par vīrieti pēc skūpsta pirmajā randiņā

Lauva

Nevainīgas darbības Lauvām nenes potenciālas briesmas. Tas nenozīmē, ka ir nepieciešams doties uz kazino, lai spēlētu ruleti un liktu dzīvokli uz līnijas. Steidzams lēmums būs noderīgs tikai mērenībā un visās lietās, kas saistītas ar mīlestību, attiecībām vai komunikāciju.

No 20. aprīļa Lauvai ir jābūt konsekventākai un jāpaļaujas uz veselo saprātu. Pārējā laikā jums nevajadzētu baidīties iet uz priekšu un cīnīties par savu laimi ar jebkādiem līdzekļiem. Tas nav laiks sentimentālismam. Gaišā nākotne jau atnāk – jums vienkārši ir jāpanāk tai pretī, lai tai pieskartos.

Jaunava

Pirmo pāris nedēļu laikā Jaunavai ir labāk izmantot vienkāršus ikdienas vingrinājumus, kas palīdzēs jums kļūt laimīgākiem. Pēc 16. aprīļa būs vieglāk kontrolēt sevi un kontrolēt situāciju, jo enerģijas fons izlīdzinās, tas kļūs izdevīgāks. Pat šajā gadījumā astrologi iesaka neuzņemt visu uzreiz, bet saglabāt darbību secību.

Tāpat eksperti aprīlī iesaka cilvēkiem iemācīties pateikt nē. Palīdzēt ir labi, bet labāk neizšķērdēt savus spēkus, atrodoties ļoti nestabilā stāvoklī. Aprīlis ir mēnesis, kurā jūs nevarat izdarīt kompromisus. Tas attiecas uz kompromisiem ar citiem un sevi, vienlīdzīgā mērā.

Svari

Svariem pirms 19. aprīļa ir vajadzīgs laiks, lai izdarītu visu svarīgāko, jo sākot ar 20. aprīli, zvaigznes un planētas saskarsies ar enerģijas samazināšanos. Šomēnes iezīmēs lielas briesmas un nopietnus kritumus. No pēdējā var izvairīties tikai ar veselo saprātu un piesardzību. Astrologi stingri iesaka šīs zīmes pārstāvjiem nedalīties plānos ar citiem.

Aprīli ir labāk veltīt jaunu zināšanu iegūšanai. Pārbaudīt tās praksē, būs pāragri, bet, ja ir pozitīvi apstākļi, jūs varat izmantot iespēju. Būs noderīga arī pašanalīze. Svariem ir jāsaprot, ka tie nav perfekti un tiem ir daži uzvedības aspekti, kurus varētu uzlabot. Vēlme kļūt par labāko sevis versiju atmaksājas pilnībā.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kuras gaida veiksme 2019. gada pavasarī!

Skorpions

Skorpioniem pēc iespējas jāpalīdz radiniekiem un draugiem, bet izvairieties no fanātiska altruisma. Nav nekādu galējību, tas ir ļoti stabils laiks, kad Skorpions var atrast laimi un kļūt par tiem, kurus viņi jau sen ir sapņojuši. Jūs varat droši sākt svarīgus projektus, izvēlēties jaunu ceļu parastās lietās, mainīt darba vietas, satikt cilvēkus.

Tas ir ideāls laiks finanšu lietām un darbam, kā arī mīlestības piedzīvojumiem. Prognozējamās garastāvokļa svārstības ir praktiski novērstas, jo planētas būs pilnīgi savstarpēji saskaņotas. Skorpions iegūs iespēju koncentrēties uz intelektuālo darbu. Ir vērts atcerēties arī par piesaistīšanas likumu ar domu spēku, kas būs īpaši nozīmīgs aprīlī.

Strēlnieks

No 10. aprīļa būs svarīgas izmaiņas planētu noskaņojumā. Tie radīs jaunu motivāciju, jaunas iespējas, kā arī jaunas problēmas. Strēlniekam ir jāvirzās uz radošu ceļu, kas piepildīts ar labestību un vēlmi palīdzēt citiem.

Karjeras un biznesa jautājumos Strēlniekiem nekaitēs drosme, piesardzība un pat viltība. Ja ir kādas dilemmas dzīves ceļā, šiem cilvēkiem būtu jāizdara izvēle viņu labā, jo labums visiem un uzturēšanās uz augšu nestrādās vienlaicīgi.

Mežāzis

Mežāzis aprīlī spēs atrast savu mērķi. Kopumā aprīlis būs viens no mierīgākajiem mēnešiem Mežāzim visā 2019. gadā. Tas ir ļoti pozitīvs laiks, kurā jūs nevarat zaudēt ne minūti: pat ar minimālu motivāciju pietiek, lai iegūtu labāko rezultātu.

Izlēmība, kas nekad nav pietiekama, netraucēs šiem cilvēkiem. Pozitīvais nekad nav par daudz, bet negatīvie ieradumus labāk nenovest līdz absolūtai pakāpei. Attiecībās ar cilvēkiem, Mežāzim palīdzēs sirsnība, ļaunprātības un skaudības trūkums. Nevienam nav jāliek nūjas spieķos, jo ļaunās un negatīvās emocijas mēdz atgriezties.

LASI ARĪ: 8 iemesli, kāpēc cilvēki ar labu sirdi pārvēršas monstriem!

Ūdensvīrs

Ūdensvīram astrologi iesaka saglabāt darbību secību, nepāriet no viena uzdevuma uz citu. Ir arī nepieciešams uzklausīt un rūpīgi aplūkot mazās lietas, to apkārtējo cilvēku padomu. Uz horizonta var būt problēmas un problēmas, ar kurām Ūdensvīra parādnieki palīdzēs tikt galā. Ir pienācis laiks atgādināt cilvēkiem, ka viņi ir saņēmuši palīdzību.

Mīlestības sfērā ir iespējams sasniegt panākumus tiem, kas ir vieni. Ūdensvīrs, kurš meklē, jūs varat izmantot iepazīšanās horoskopu, lai uzzinātu, kā attīstīsies jūsu nākotnes attiecības. Bet skaudīgais Ūdensvīrs var zaudēt draugus un biedrus. Šādu slimību izārstēt var ar vēlmi palielināt savu pašcieņu.

Zivis

Astrologi iesaka Zivīm koncentrēties uz mīlestības dzīves sfēru. Mīlestības rituāli  palīdzēs Zivīm iegūt to, ko viņi vēlas – stabilitāti vai jaunas attiecības, romantiku, piedzīvojumus. Attiecībā uz attiecībām ar cilvēkiem kopumā ir labāk, ja Zivis neuzliek atbildību uz citiem. Aprīlī nelabvēļi var izplatīt baumas par mīļajiem, tāpēc neticiet nepazīstamu cilvēku stāstiem.

Astrologi iesaka pievērst lielāku uzmanību mazajām lietām, kā arī risināt impulsivitāti. Dažreiz jums ir jābūt piemēram, kas jāievēro, un Zivis, saskaņā ar astro prognozi aprīlim, to jutīs. Kosmosa ietekme uz šīs zīmes pārstāvju dzīvi būs ļoti pozitīva, īpaši aprīļa pirmajā pusē.

avots: dailyhoro

Leave a Comment