Horoskops 2019. gada aprīlim – aprīlis daudziem var kļūt par lūzuma punktu!

Pirmais pavasara mēnesis ir beidzies. Priekšā aprīlis un astrologu padoms palīdzēs katram Zodiaka apļa pārstāvim piesaistīt zvaigžņu atbalstu un pavasara vidu pavadīt veiksmīgi un produktīvi.

Viegls, harmonisks, silts – tas būs aprīlis vairumam Zodiaka zīmju. Bet tikai tad, ja jūs varat atbilst šādām tendencēm. Daudz šajā mēnesī ir atkarīgs no noskaņojuma, spējas kontrolēt sevi un skaidri attēlot savus mērķus. Saturna pāreja uz reverso stadiju Mežāzī ir ne tikai enerģijas maiņa – tas ir aicinājums sniegt pašapziņu, atbildību, smagu darbu.

Auns

Astrologi ziņo, ka Auns tagad ir vērsts uz karjeru un komunikāciju. Saule Aunā līdz 20. aprīlim, kas nozīmē, ka laime būs šīs zīmes pārstāvju pusē. Bet patrons nesīs ne tikai veiksmi, bet arī iniciatīvu, enerģiju un vēlmi rīkoties. Aunam jāizvairās no stagnācijas, pretējā gadījumā viņi riskē zaudēt dūšu, kļūt pasīvi, sākt apšaubīt un izlaist ļoti labu laiku personīgai un profesionālai attīstībai.

Saules harmoniskie aspekti Plutona, Jupitera, Mēness, Marsa laikā 13., 14. un 15. aprīlī sola atrisināt daudzas problēmas. Neiztērējiet visus spēkus, lai atbrīvotos no grūtībām: šobrīd ir vēlams analizēt situāciju no ārpuses.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognozē 2019. gada aprīlim – nepalaidiet garām savu iespēju!

Vērsis

Aprīļa vējš būs Vērša pārmaiņu vējš: garastāvoklis, attieksme, principi, intelektuālās spējas mainīsies. Uzmanība jāpievērš Saturna pārejai retro fāzē. Patrona retrograda kustība, kas ilgs visu aprīli, ir iekšējās cīņas un darba laiks uz sevi. Garīgais meklējums palīdzēs jums sasniegt savu potenciālu un izvairīties no iekšējām problēmām.

Aprīlī, Vērsis negaidīti var dažādās jomās radikāli mainīt dzīvi. Sākotnējie priekšlikumi, neparasti projekti, jauns darbs vai jauni, interesanti darījumi būs Vērsim.

Dvīņi

Dvīņiem retrograda Saturns Mežāzī dos finansiālu satraukumu, tomēr nevar teikt, ka tas būs nepatīkami: jūs varat satraukties saistībā ar naudas plūsmas pieaugumu. Ļoti svarīgs aspekts uzņēmējdarbībā ir uzticamība un atbildība. Īpaša uzmanība būs nepieciešama darījumiem un dokumentiem, kas saistīti ar naudu.

2019. gada aprīlis ir svarīgu pārmaiņu un lēmumu mēnesis, kas var dot bagātību, un var novietot profesionālo dzīvi stagnācijā un sāpīgā cerībā uz laimīgu notikumu. Šobrīd ir svarīgi rast stimulu, lai nodrošinātu panākumus visos jautājumos. Afirmācijas par panākumiem, veiksmi un labklājību būs noderīgas Dvīņiem, lai nezaudētu iespējas, kas mainīs dzīvi uz labo pusi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment