Atceries Reičelu no seriāla “Draugi”? Paskaties, kā viņa izskatās tagad!

3fa51aa0-21bd-0133-76e7-0aecee5a8273

Ja Tu esi bijis cītīgs 90. gadu kulta seriāla “Draugi” (Friends) skatītājs, tad Tu noteikti atceries seksīgo Reičelas Grīnas lomas atveidotāju Dženiferu Anistoni , kura gan pa šiem gadiem nav mainījusies gandrīz nemaz, bet Tu noteikti tāpat gribi redzēt, kā viņa izskatās tagad!

Reičelas Grīnas loma Anistonei atnesa pasaules slavu un vairākas ļoti nozīmīgas balvas. Šis tēls bija tik populārs, ka tas tika atzīts par vienu no 100 labākajiem sieviešu lomas tēliem Amerikas televīzijā. Anistone ir ieguvusi plašu atpazīstamību un filmējusies ļoti daudzās populārās filmās, kuras mēs noteikti esam redzējuši, vismaz lielāko daļu no tām. Viņai pat ir piešķirta sava zvaigzne “Slavas alejā” Holivudā.

Anistones dzīve ir bijusi pārsteigumu pilna un nekas diži šajā jomā nav mainījies, tāpat kā viņa pati – brīžiem liekas, ka viņa nenoveco, bet kļūst arvien apburošāka un starojošāka! 2011. gadā viņa tika atzīta par pasaules seksīgāko sievieti, bija precējusies ar ne mazāk seksīgo Bredu Pitu, no kura gan viņa izšķīrās, bet pagājušajā gadā ir mijusi gredzenus ar aktieri Džastinu Teroku.

Šķir nākamo lapu, lai apskatītos, kā Dženifera izskatās 47 gadu vecumā 

Leave a Comment