Atceries Fēbi no seriāla “Draugi? Paskaties, kā viņa izskatās tagad!

maxresdefault

Ja atceries deviņdesmito gadu kulta seriālu “Draugi” (Friends), tad Tu noteikti atceries arī blondo un ekscentrisko meiteni Fēbi Bafeju un noteikti vēlies uzzināt, kāda tad viņa izskatās tagad!

Fēbes lomas atveidotāja, īstajā vārdā Līza Kadrova, ir aktrise, producente un komiķe, ko noteikti nevarēja nepamanīt arī seriālā “Draugi”, kas viņai atnesa atpazīstamību visā pasaulē. Savu karjeru viņa sāka tieši kā komiķe, bet vēlāk ieguva dažādas sev raksturīgas lomas, tai skaitā, protams, viņas slavas stunda bija tieši Fēbes loma tajā laikā tik ļoti populārajā seriālā “Draugi”, kas viņu un viņas abas ekrāna partneres iekļāva visu laiku visaugstāk apmaksāto aktrišu sarakstā, jo par vienu epizodi devītās un desmitās “Draugu” sezonas laikā viņas nopelnīja 1 miljonu ASV dolāru.

Līza turpina piedalīties dažādas komēdijās, seriālos un šovos. Savos 52 gados viņa izskatās tikpat apburoši kā deviņdesmitajos, tikai ne vairs tik naiva un nevainīga, viņa ir precējusies un viņai ir dēls, kurš arī ir piedalījies seriālā “Draugi”, esot gan vēl tikai Līzas puncī!

Šķir lapu tālāk, lai apskatītos, kā Fēbes lomas atveidotāja izskatās tagad

Leave a Comment