Atklāti un patiesi! Ār*tu viedoklis par anālo seksu (18+)

Psihologa viedoklis par anālo seksu 

Tāds sekss rada jaunas sajūtas. Ār*ta viedoklis par anālo seksu, kurš izpēta psiholoģiju vairākiem ģimeņu pāriem, ir pozitīvi noskaņots. Tas saistīts ar to, ka vairāki ģimeņu pāri, ilgi būdami kopā, redz savu dzīvi monotonu. Un papildinot savu intīmo dzīvi ar tādu seksa veidu – nes jaunu un ne ar ko salīdzināmu baudu. Sievietēm anālais sekss ir labvēlīgāks, jo dzimumakts ilgst ilgāk nekā parasti. Pluss visam, sarunas par anālo seksu stipri uzbudina, bet vienošanās nodarboties ar to norāda uz partneru savstarpējo uzticību.

Lasi arī: Tā domā vīrieši – desmit lielākās sieviešu kļūdas gultā

 

Seksopatologa viedoklis par anālo seksu 

Pēc ārstu domām, kuri pēta seksuālo dzīvi, pateicoties tieši anālajam seksam dažas dāmas, kuras nevar sasniegt orgasmu parastā dzimumakta laikā, saņem savu pirmo un īsto orgasmu. Pirmām kārtām, tas ir saistīts ar to, ka tiešajā zarnā atrodas īpašas seksuālās zonas, masējot kuras rezultātā rodas uzbudinājums, un kā tiešas sekas orgasmam.

 

Ār*ta-proktologa viedoklis

Pēc ārstu-proktologu domām, anālais seksam piemīt savi “mīnusi”. Runājot par anālo seksu, vajadzētu minēt tādas Sli**bas kā hemoroīdi un to saasināšanās, plaisu veidošanās, un sieniņu izstaipīšanās taisnajā zarnā, kas noved pie caurejas, nesaturēšanās, aizcietējumiem un taisnās zarnas izkrišanai. Pēc medicīniskā viedokļa, anālais kanāls pēc dabas pavisam nav domāts, lai nodarbotos ar seksu.

Turklāt nodarbošanās ar anālo seksu var palielināt risku saslimt ar venēriskām un infekciju slimībām, tā kā gļotāda taisnai zarnai ir ļoti plāna pēc strukturālās uzbūves kā dēļ to ir ļoti viegli sabojāt.

Runājot par anālo seksu un tās kaitīgumu, ārsti – proktologi norūpējušies par to, ka cilvēki, kuri pastāvīgi praktizējās ar šo seksa veidu, ir pakļauti riskam saslimt ar tādām nāvīgi bīstamajām slimībām, kā HIV un hepatīts C. Tas liecina par to, ka taisnās zarnas sieniņa nevar apdrošināt ar drošu barjeru no AIDA vīrusa. Turklāt, tādi “mīlēšanās paņēmieni” var būt kā iemesls anālā vēža attīstībai.

Sievietēm anālais sekss ir bīstams pirmām kārtām, jo anālā seksa laikā no anālās atveres makstī uz vīrieša dzimumlocekli var nokļūt infekcija. Gadījumā, ja sieviete nav pietiekami atvieglojusies vai arī jūtas noraizējusies, nobijusies anālā seksa laikā, viņa sajutīs sāpes ne tikai procesa laikā, bet arī pēc tā beigām. Tāpat arī sievietēm var veidoties urīnceļu infekcija (cistīts un uretrīts).

Lai izbēgtu no sekām pēc anālā seksa proktologi iesaka ievērot šādus nosacījumus:

  • nodarbojoties ar konkrētu seksa veidu ir nepieciešams, lai ķermenis būtu pilnīgi atvieglots;
  • pirms nodarbošanās ar anālo seksu ir ieteicams ievērot higiēnas principus: duša, veikt attīrošās klizmas;
  • obligātā kārtībā izmantot speciālu ziedi;
  • nepatīkamu vai sāpju sajūtu parādīšanās momentā vajadzētu pārtraukt aktu;
  • iekļūšanai anālajā caurumā nevajadzētu būt dziļai, tam procesam jābūt lēnam un bez straujām kustībām – citādi var rasties anālās plaisas;
  • izmantot prezervatīvu, kuru pēc anālās atveres obligāti vajadzētu nomainīt, ja jūs vēlaties turpināt nodarboties ar parasto seksu;
  • saasināto hemoroīdu laikā ar anālo seksu nodarboties ir aizliegts;
  • lai no anālā seksa būtu jēga, ar to vajadzētu nodarboties ne biežāk kā 2-3 reizes mēnesī. 

 

Un pēdējais, ārsti-proktologi ir pārliecināti, ka pārmērīga nodarbošanās ar šāda veida seksu noved pie visām augstāk minētām sekām.

Lasi arī: Tā domā vīrieši – desmit lielākās sieviešu kļūdas gultā

Nobeigumā jāpiebilst, ka nodarbošanās ar anālo seksu ir labvēlīga organismam gadījumos, ja veic procesu pareizi, un pats galvenais – ne bieži!

 

Avots: allwomens.ru

Leave a Comment