Ātrs& lēts veids, kā atbrīvoties no melnajiem punktiņiem uz deguna un sejas

bblogggere oglu maska

Tātad, lai pagatavotu šo vienkāršo masku tev ir nepieciešams ogļu pulveris, šķidrā līme, kuru parasti izmanto bērni, trauks, kur to sajaukt un ota ar ko masku samaisīt un pēc tam uzklāt uz sejas.

Viņa izmanto kapsulas, kuras mēs līdzīgi izmantojam pret vēdersāpēm, tikai viņai tās pulvera veida bija iekšā kapsulā, ja tev ir šādas tabletes, paņem divas un izber saturu bļodiņā, ja nav, tad vari ņemt parasto ogli, kas zāļu skapīti atrodas, sadrupini to smalkā pulverī. Pēc tam šim pulverim pievieno šķidro līmi.

bblogere ogļu maska

Masku klāj uz sejas, kur ir visvairāk melno punktiņu, visbiežāk tas ir uz deguna. Kad esi to uzklājusi, turi to 15-20 minūtes, tas ir aptuvenais laiks, kurā maskai vajadzētu nožūt. Pēc tam ņem to nost un tu ieraudzīsi, ka tajā ir palikuši visādi sīkumi no tavas ādas, kas pirms tam tevi uztrauca u aizsprostoja poras.

bbloggggere oglu maska

Lai visu padarītu interesantāku, vari līdzīgi kā šī meitene, ja tev ir otrā pusīte, iesaistīt viņu arī šajā procesā. Jautrība garantēta, turklāt ar vīriešiem šāda maska ir ļoti noderīga!

Leave a Comment