Atšķirības starp puiku, ar kuru satiecies un vīrieti, ar kuru vari precēties

Puika, ar kuru tiecies aicina tevi “iet patusēt”, kas iekļauj daudz mazāk saistības kā randiņš. Viņš vēlas labi pavadīt laiku, neiesaistot tajā nekādas nopietnās jūtas.

Vīrietis, ar kuru vari precēties aicina tevi uz jautājumiem un skaidri zina, kur vēlas tevi aizvest. Viņš vēlas pavadīt laiku kopā ar tevi un izrādīs savas simpātijas.

Puika, ar kuru tiecies runā ar tevi par tavas pagātnes cilvēkiem, apsmej dīvaino vīrieti bārā vai arī vienkārši visu laiku runā par kaut ko smieklīgu, jo nespēj komunicēt dziļākā līmenī.

Vīrietis, ar kuru vari precēties ar tevi runās par grāmatām, filmām, mūziku un citām interesēm, kas var jūs saistīt. Šāda savienība nodrošinās daudz ilgākas attiecības.

Puika, ar kuru tiecies teiks, ka nekad nevēlas precēties un nevēlas bērnus, un nekas nespēs mainīt viņa domas. Nemaz nepūlies – šis ir sarkanais karogs tam, ka viņš NAV ĪSTAIS!

Vīrietis, ar kuru vari precēties savu nostāju var mainīt pēc tam, kad būs kārtīgi iepazinis sevi.

Puika, ar kuru tiecies dzird tavu nostāju, ņem to pie sirds un “dod tev pretī”, līdz tas pārvēršas strīdā.

Vīrietis, ar kuru vari precēties spēj izturēt tavu nostāju, no tā neuzcels strīdu. It īpaši svarīgi tas ir tad, kad ir iestājusies kāda krīze vai arī pēc sliktas dienas darbā.

Puika, ar kuru tiecies sauc tevi ļaunos un rupjos vārdos, lai sevi pataisītu par uzvarētāju strīdu situācijā.

Vīrietis, ar kuru vari precēties strīdā jūs nostādīs līdzvērtīgās situācijās. Viņš izmantos adekvātus vārdus pat situācijā, kurā viņš būs ļoti “aizsvīlies”.

Puika, ar kuru tiecies saka “piedod” tikai tāpēc, lai uzlabotu tev garastāvokli vai arī, lai tu beigtu viņu “zāģēt”. Viņš saka “es tevi mīlu” tādēļ, ka nevēlas tevi zaudēt pat tad, ja viņš īsti nesaprot šo vārdu nozīmi.

Vīrietis, ar kuru vari precēties saka “piedod” tādēļ, ka to tiešām domā no sirds un nevēlas tevi sāpināt. Viņš saka “es tevi mīlu” tādēļ, ka skaidri to zina un vēlas, lai tu justos mīlēta katru sekundi no savas dzīves.

 

Avots: www.lifehack.org

Leave a Comment