Atslēga uz vīrieša sirdi, ņemot vērā viņa Zodiaka zīmi

Dvīņi

Gaisa elementa pārstāvji izvairās no saskares ar pārāk nopietniem un augstprātīgiem cilvēkiem, jo ​​viņi novērtē vieglumu un vienkāršību. Tāpēc, ja jūs vēlaties uzvarēt Dvīņu sirdi, jums jābūt jautrai un pacilātai. Dažreiz šim zodiaka apļa pārstāvim ir trakas domas, un jūs varat to iekarot, ja jūs atbalstāt jebkuru nestandarta ideju. Ja pirmajā randiņā vēlaties sēdēt klusā un mājīgā vietā, jūs varat domāt, ka šī tikšanās būs pēdējā. Turklāt, dvīņi novērtē viņu brīvību, tāpēc jums ir jāpieņem, ka reizēm viņš vēlas būt viens pats kopā ar saviem draugiem. Ja alianse ar ekstravagantu un brīvību mīlošu cilvēku tevi nebaida, tad droši sāc aktīvi rīkoties.

Lasīt arī: Vīrietim ir depresija… kā viņam palīdzēt

Vēzis

Ja jums izdosies uzvarēt vēzi, tad pārliecinieties, ka jūsu savienība būs mūžīga. Šī Zodiaka zīmes pārstāvji novērtē mājas komfortu. Vēža vīrietis būs viegls vīrietis un rūpīgs tēvs, bet tikai tad, ja viņa sieva ir mīloša un ekonomiska. No pirmās tikšanās jums jāpierāda viņam, ka jūsu nodomi ir nopietni. Tavs uzdevums ir pierādīt Vēzim, ka ar viņu romantika nebūs īslaicīga, ka viņā tu redzi savu nākotnes laulāto un bērnu tēvu. Romantiskas pastaigas, sarunas par kopīgu nākotni, apskāvieni – viss tas burtiski izkausē viņa sirdi. Tomēr, pirms uzsākt viņa sirds uzvaru, jums jāatceras, ka Vēzim nepatīk greizsirdīgas sievietes. Viena greizsirdības aina, un jūs to pazaudēsiet mūžīgi.

Lauva

Lauva no dzimšanas brīža jūtas kā ķēniņš, visi citi cilvēki ir priekšmeti. Šī Zodiaka zīmes pārstāvis nekad nebūs ar sievieti, kas centīsies atstāt viņu ēnā. Tāpēc vienmēr vajadzētu apbrīnot savu mīļoto, pat ja viņa sasniegumos nekas nav īpašs. Lai apstiprinātu savu nostāju savā dzīvē, mēģiniet viņam teikt komplimentus pēc iespējas biežāk. Nekādā gadījumā neaiciniet Lauvu uz randiņu lētā restorānā, pretējā gadījumā visas jūsu pūles kļūs par neveiksmi. Ja Lauva pats ir ķēniņš, viņa pavadonei neapšaubāmi ir jābūt karalienei. Jums vajadzētu izskatīties tā, lai viņa draugi viņam būtu nedaudz greizsirdīgi. Kļūstiet spilgtāka un pamanāmāka, un jūs varat iekarot Lauvas sirdi.

Jaunava

Jaunava nesteidzas noslēgt laulības un var atrasties meklējumos pusdzīvi. Tomēr, ja viņi satiekas ar viņu dvēseles draugu, tad līdz pēdējai dienai viņi viņu ielenks ar savu mīlestību un rūpēm. Tātad, kā jūs uzvarat Jaunavas sirdi? Neskatoties uz viņu vēlmi pēc ideāla, iemīlēties ar vīrieti Jaunava nav grūti. Ir pietiekami, lai pierādīt, ka tikai jūs pelnījāt vietu pie viņa. Jums jāpierāda, ka esat cienīga, rūpējieties par sevi un savu veselību. Viņš priecāsies par jūsu centieniem un sapratīs, ka vēlas būt kopā ar tevi pavadīt visu savu dzīvi. Tomēr vēl vieglāk ir atbaidīt vīrieti-Jaunavu nekā piesaistīt viņa uzmanību, it īpaši, ja jūs pārspīlēsiet ar komplimentiem. Protams, tavs mīļākais vīrietis ir visdiženākais, skaistākais un burvīgākais, taču par to nepārtraukti nevajag runāt ar viņu. Šāda darbība var brīdināt viņu, kas drīz vien novedīs pie šķiršanās.

Lasīt arī: Marta robeža: kas katrai Zodiaka zīmei obligāti jāizdara līdz 31. martam!

Svari

Svari vislabāk dzīvē nozīmē mieru un komfortu, un viņiem ir vajadzīga sieviete, kas mājā var radīt vēlamo harmoniju. Tavs uzdevums ir parādīt savam mīļajam cilvēkam, ka ne tikai esat mierīga un apmierināta, bet arī pašpārliecināta. Ja Auns labāk izvēlas visus svarīgus lēmumus pieņemt patstāvīgi, tad Svariem nepatīk uzņemties šādu atbildību. Dažreiz viņiem vienkārši vajadzīga palīdzība un rūpes par savu mīļoto, un, ja jūs vēlaties uzvarēt viņa sirdi, nebaidieties izskatīties spēcīgāka viņa acīs. Nevilcinieties veikt pirmo soli un iecelties amatā un noteikti pastāstīt viņam par komplimentiem. Jebkura neliela uzmanības zīme var atvērt ceļu uz mīļotā sirdi.

Skorpions

Komplimentus, apskāvienus, skūpstus – visi šie ir jūsu mīļotā cilvēka sirds atslēgas. Skorpioni mīl, kad sieviete dod viņiem uzmanības zīmes – tas palīdz vīrietim justies droši. Savukārt, jūsu mīļākais nestāvēs uz vietas un nemēģinās pakļauties jūsu vilinājumam. Tomēr Skorpions, iespējams, nesaprot jūsu nodomus un uztvers jūsu uzmanību kā mēģinājumu radīt īslaicīgu romantiku. Lai Skorpions iemīlētos, viņam ir nepārtraukti jābūt pārsteigtam. Jums nepārtraukti jāatver sevi, kā kaut ko jaunu un mājieni, ka tas vēl nav jūsu iespēju ierobežojums. Lai viņš ar jums nenogarlaikotos, dažkārt jums ir nepieciešams to atvairīt ar savu nepieejamību. Neaizmirstiet, ka Skorpions vērtē kaislību attiecībās, tāpēc jums nav nepieciešams to ilgstoši saglabāt “seksuālā badā”, pretējā gadījumā tikai zaudēs interesi par tevi.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir svarīgi, lai par viņiem sajūsminātos, jo īpaši tuva vide. Jūs varat uzvarēt viņa mīlestību tikai tad, ja jūs vienmēr viņu pielūdzat. Dažreiz viņa domas un idejas būs garlaicīgas un tālu no realitātes, taču pat tādēļ jums vajadzētu klausīties viņu ar interesi un uzdot jautājumus. Jūsu pareizība un ikdienišķa domāšana var nobiedēt mīļoto cilvēku, tāpēc jums vajadzētu arī censties atvērt kaut ko jaunu. Daži Strēlnieka apgalvojumi var būt tik neloģiski, ka viņi jūs dusmo. Tādēļ jums būs jāmācās būt pacietīgam un pieņemt, ka jūsu vīrs ir nedaudz atšķirīgs. Kritika un skandāli uzreiz iznīcinās jūsu attiecības.

Lasīt arī: Kāds metāls ir piemērots katrai Zodiaka zīmei

Mežāzis

Mežāzis ir nopietns un mērķtiecīgs. Viņu karjera ir daudz svarīgāka par mīlestības piedzīvojumiem, tāpēc viņu meklējumi var būt ļoti garš ceļš. Tomēr, ja jūs cenšaties, jūs varat izkausēt pat vistālāko un sarežģītāko cilvēku sirdi. Pirmkārt, jums nevajag uzspiest viņam plānus par savu kopīgo nākotni, tādējādi pārkāpjot ierasto viņa dzīves kārtību. Gluži pretēji, parādiet, ka jūs esat arī vairāk ieinteresēts darbā, un ģimenes un mājas komforts ir tikai tavs mazais sapnis. Nebaidieties pateikt Mežāzim par saviem centieniem, un grūtās situācijās lūdziet viņu padomu. Biznesa sieviete un veiksmīga sieviete vilinās viņu vairāk nekā mīloša un romantiska sieviete.

Ūdensvīrs

Pēc sava rakstura Ūdensvīri ir izgudrotāji. Viņi vēlas radīt kaut ko jaunu un tādējādi padarīt šo pasauli labāku. Turklāt šī Zodiaka zīmes pārstāvis nepatīk sevi saķēdēt ar attiecībām, uzskatot, ka tā ir tukša laika tērēšana. Bet, kad viņš satiekas ar piemērotu sievieti, viņa viedoklis mainās uzreiz. Lai uzvarētu viņa sirdi, jākļūst par to vienīgo, ko viņš centās atrast visu savu dzīvi. Pirmkārt, neļaujiet Ūdensvīram būt garlaicībā. Tas nenozīmē, ka jums ir jāstāsta stulbi stāsti un jāvelk viņu uz trokšņainām vietām. Labāk ir uzaicināt viņu uz muzeju vai apmeklēt eksperimentālu izstādi. Ūdensvīrs vēlas attīstīties un saņemt jaunas zināšanas neatkarīgi no vecuma, un tādēļ viņa biedram ir jāatbalsta viņa intereses.

Zivis

Zivs vīrietis ir gatavs uz visu viņa mīļotās dēļ, bet tikai tad, ja viņa būs vērta viņa centienu. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir vieglākais sieviešu laupījums. Tie ir atvērti, uzņēmīgi, un visas attiecības uzskata par nopietnām un ilglaicīgām. Tomēr, ja jūs esat ar viņu asa un rupja, viņš nebaidīsies tevi izdzēst no savas dzīves. Lai pievilktu Zivis, pastāstiet viņam par saviem nodomiem. Dažreiz jūs varat izmantot viltību un teikt, ka viņš ir jūsu pirmā un vienīgā mīlestība. Zivis uzskata, ka vienkārši nav iespējams melot par reālām sajūtām, kas nozīmē, ka viņš noteikti tic jūsu vārdiem. Vissvarīgākais – nebaidieties pievērst viņam nedaudz vairāk uzmanības, un ticiet man, viņš nekad neatradīs jūs pārāk mulsinošu.

 

Avots; dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment