Horoshops 9.martam: pienācis brīdis atpūsties

Dažiem šī diena neko īpašu nesola, dažiem pat rādās būt nelabvēlīga. Centieties palikt optimistiski, jo veiksme nav ilgi jāgaida!

Auns

Šajā dienā neveiciet nekādus plānus. Tagad tas nav visveiksmīgākais periods. Dažreiz jums šķiet, ka dažos jautājumos jūs mīcaties uz vietas, un dažos gadījumos – pat ejat atpakaļ. Protams, tas neuzlabos optimismu, bet šajā posmā jūs nevarēsiet peldēt pret straumi.

Vērsis

Tagad jūs sajutīsiet daudz spēka. Bet nepārspīlējiet. Pretējā gadījumā jūs varat pārmērīgi strādāt, un tas nekavējoties ietekmēs jūsu veselību. Slēgt darījumus, parakstīt līgumus un dot solījumus, tam šis laiks ir ļoti piemērots.

Dvīņi

Maz ticams, ka jūsu profesionālajās darbībās būs krasas izmaiņas. Bet tagad jums nevajadzētu piedalīties dažādos piedzīvojumos, kas saistīti ar “kreisās” naudas ieguvi.

Vēzis

Šī diena nesola iespaidīgus karjeras panākumus, bet jūs varat sasniegt pozitīvus rezultātus. Īpaši vajadzētu gūt panākumus darījumu kontaktu jomā, bet uzņemties kāda cita pienākumus nav tā vērts. Maz ticams, ka jūs palielināsiet savu varu kolēģu un vadības acīs, bet jūs saņemsiet jaunas galvassāpes.

Lasīt arī: Šis augs palīdz cīnīties pret Alcheimera slimību un uzlabo smadzeņu darbību

Lauva

Šīs dienas laikā jums var būt dažādas iekšējas pretrunas. Neskaidrot attiecības ar saviem mīļajiem, turiet sevi rokās. Par lietas labvēlīgu iznākumu tiek sagaidīts, sasniedzot jebkuru darījumu kārtību, tādēļ svarīgākās sanāksmes var tikt plānotas tuvākajā nākotnē.

Jaunava

Šajā dienā jums būs liela rezerve spēka un enerģijas ziņā, tādēļ, ja jums ir uzkrāta kāda svarīga lieta, tad ir labāk turpināt to īstenošanu. Arī tagad ir labvēlīgs laiks jaunām paziņām un visam, kas saistīts ar mīlestību.

Svari

Šajā posmā jūs varat veikt nopietnas kļūdas un nepareizus aprēķinus jūsu profesionālajā darbībā, tāpēc neveiciet straujāku lēmumu pieņemšanu. Tagad nebūs laika priekš gadījuma tikšanās. Ja vidē parādās jauna persona, tā spēlēs jūsu dzīvē nozīmīgu lomu.

Skorpions

Ja tuvākajā nākotnē, ja neslinkosiet, jūs varat sasniegt daudz. Šajā posmā, risinot profesionālas problēmas, jāuzklausa radinieku un draugu padoms. Viņi var ieteikt pareizo ceļu vai optimālāko risinājumu. Un visos citos aspektos, radinieki tevi neapbēdinās un nepievils.

Lasīt arī: Īsts spēk vīrs: kas jāzina, ja jums ir liels auglis

Strēlnieks

Šajā dienā jūs sagaidāt patīkamas tikšanās ar veciem draugiem. Tagad ir labs laiks jaunām romantiskām paziņām. Tikšanās var notikt dažu noslēpumainu sakritības dēļ. Tātad nemēģiniet neko pārsteigt un būt atvērti pārmaiņām.

Mežāzis

Jums vajadzētu būt uzmanīgiem ar jauniem biznesa priekšlikumiem. Daudzos no tiem var būt slazdi, ​​par kuriem pat nezināt. Tagad jūs nevarat piedalīties piedzīvojumu pasākumos. Jebkurš risks var radīt problēmas.

Ūdensvīrs

Labvēlīgs periods profesionālajai darbībai. Jūs noteiksiet konkrētus uzdevumus un pakāpeniski tos īstenosiet. Atturieties no pakalpojuma sniegšanas brīža, it īpaši, ja jums par to netiks jautāts. Attiecībā uz mīļajiem, jāparāda takts un tolerance.

Zivis

Ja jums ir kādas pretenzijas pret kolēģiem vai vadību, centieties nerunāt par to skaļi, jo tagad jūsu vārdiem nav atbilstošas ​​ietekmes. Šajā dienā mēģiniet būt mazāk vietās, kurās ir liela satiksmes plūsma, jo jūs varat piesaistīt negatīvas situācijas vai apšaubāmas personības.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment