Atstājiet bēdas pagājušajā gadā: 5 veidi, kā atlaist pagātni Jaunā 2023. gada priekšvakarā

Pirms jaunā gada sākuma cilvēkiem ir liela vēlme mainīt savu dzīvi. Diemžēl ir gandrīz neiespējami mainīt nākotni, neatlaižot pagātni. Tāpēc jāsāk ar cīņu pret bēdām un sliktajām atmiņām.

Saskaņā ar austrumu prognozi 2023. gadam Melnā Truša valdīšana nebūs no vieglākajām. Tas nozīmē, ka, jo ātrāk atbrīvosieties no sliktām domām un negatīvisma, jo lielākas izredzes gūt panākumus jebkurā dzīves jomā.

Pārtrauciet cīnīties ar sāpēm

Ja mēs uzmanīgi aplūkojam šo procesu, kļūst skaidrs, ka, jo vairāk cīnāmies ar sāpēm, izmisumu un sliktām atmiņām, jo ​​vairāk tās ietekmē mūsu veselību un garīgo labsajūtu.

Lasi arī: Austrumu prognoze pēc jūsu dzimšanas gada 2023. gadam

Pārtrauciet mēģināt mainīt situāciju – pieņemiet to. Tas palīdzēs jums beidzot kļūt brīvam. Nemēģiniet pārsteigt savu priekšnieku ar pārmērīgu darbu, bet tā vietā mēģiniet sākt meklēt citu darbu. Nemēģiniet labot savus sliktos darbus mīlestībā, bet lūdziet piedošanu. Ja otrā pusīte tev nepiedod, tad tev jādodas prom. Beidz klauvēt pie aizvērtajām durvīm. Tas jums noteikti nenāks par labu.

Atrodiet kaut ko labu pagātnē

Pārklājiet savas sliktās atmiņas ar labām un pozitīvajām. Gadās, ka tas palīdz atbrīvoties no negatīvā, turklāt diezgan ātri un efektīvi. Šī metode darbojas ļoti labi, ja mēģināt notikušajā atrast kaut ko pozitīvu. Piemēram, tu nožēlo šķiršanos, bet mēģini padomāt, kurp tas tevi noveda tagadnes formā: piemēram, tev atliek vairāk laika sev, darbam, radošumam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment