Atveram naudas kanālu: buramvārdi, rituāli, ekstrasensu metodes

Buramvārdi. Buramvārdi ir pašhipnoze, kas programmē panākumus un finansiālo labklājību. Lai atvērtu finanšu kanālu, vislabāk ir runāt par talismanu ar šādiem vārdiem: “Es tevi apmeloju, lai būtu naudas veiksme. Darbos, vārdos, uzņēmumos un soļos. Tā var būt jebkura lieta, kas saistīta ar naudu.

Ierodoties mājās, vienmēr tiek lasīts cits sižets. Novietojiet koridorā krājkasīti vai jebkuru vāzi un, atgriežoties mājās, iemetiet tur visas monētas ar uzrakstu: “Es kļūstu bagāts” vai “mana nauda vairojas . “

Rituāli, kas atver bagātības kanālu. Iededziet trīs baznīcas sveces, paņemiet 100 vai 1000 rubļu nominālvērtību un koncentrējieties uz rēķinu, lēnām izrunājiet naudas buramvārdus: “Bagātības kanāli ir atvērti, rūpīgi slēpti no visiem skaudīgajiem. No šī brīža nauda vairojas, tā kopā veidos neskaitāmas bagātības . Monēta ir jāiztērē. Saņemot jaunu, rituālu var atkārtot.

Ir vēl viens veids, kā atvērt naudas plūsmu . Lai to izdarītu, ir vērts veikt attīrīšanas meditāciju, lai piepildītu ķermeni ar svaigu enerģiju. Pēc meditācijas apsēdieties pie spoguļa un sakiet: “Es esmu, es esmu savas naudas atdzimšana un labklājība.”

Ekstrasensu metodes un ieteikumi:

  • Pievērsiet uzmanību zīmēm no augšas un notikumiem, kas notiek apkārt. Augstāki spēki vienmēr sniedz norādes, kuras varat izmantot naudas piesaistīšanai.
  • Esi pateicīgs. Pateicības spēkam ir sava cena. Šo praksi citādi sauc par pievilkšanās likumu . Jūs izjūtat pateicību, koncentrējot savu uzmanību uz priecīgajiem aspektiem, tādējādi piesaistot sev tikai labo.

Lasi arī: Trīs sieviešu tēli, kas kaitē enerģijai un nes neveiksmi

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: daudziem jābūt gatviem sastapties ar grūtībām!

  • Dalieties ar naudu. Nauda ir aktīva enerģija, kurai jābūt nepārtrauktā kustībā. Ja jūs tikai saņemat, bet neko neziedojat, jūs bloķējat savu finanšu kanālu. Tāpēc ir svarīgi dalīt naudu, darot labus darbus bez maksas.
  • Izmēģiniet bagāta cilvēka lomu. Lai atvērtu un paplašinātu naudas plūsmu, ir svarīgi justies bagātam. Tāpēc ir vērts atbrīvoties no negatīvās attieksmes un nabadzības psiholoģijas un sākt piedzīvot pozitīvas emocijas.
  • Mainiet savu attieksmi pret naudu. No vienas puses, mēs visi mīlam naudu, jo tā ir brīvība, iespējas. No otras puses, daudzi uzskata, ka nauda ir ļaunums. Un jo mazāk naudas cilvēkam, jo ​​vairāk viņš viņu ienīst. Destruktīvas emocijas un naids bloķē enerģijas plūsmas. Nauda ir jāmīl, un tad viņi noteikti atmaksās.

Izmēģiniet šīs metodes, un jūsu dzīves notikumi novedīs pie panākumiem un labklājības. Bagātība nepametīs tos, kuri ir gatavi tai iet. Eksperti novēl veiksmi visos finanšu jautājumos.

Leave a Comment