Augi, kuriem jābūt tavā guļamistabā – tie palīdzēs aizmigt!

 

Svītrainā sansevjēra

Šis ir viens no labākajiem augiem-gaisa attīrītājiem. Tieši šo augu daudz ekspertu iesaka novietot guļamistabā. Svītrainā sansevjēra attīra gaisu no formaldehīdiem un citiem toksīniem, kas rodas no saplākšņa, tabakas dūmiem, griestu flīzēm, audumiem, grīdas segumiem un virsmām.

1

Pušķu hlorofīts

Šis ir labākais gaisa attīrītājs mājās. Tas attīra no 90% potenciālajām vēzi izraisošajām ķimikālijām. Tāpat tas absorbē dažādus aromātus, uzlabojot miega kvalitāti.

Lasi vēl: Bezmiegs stresa dēļ: ko darīt, ja nevari aizmigt

2

Lavanda

Relaksējošās lavandas īpašības tiek izmantotas jau gadiem – lavanda palīdz atbrīvoties no trauksmainības un nomierina. Tāpat šis augs palēlina sirdsdarbības ātrumu un nodrošina mierīgu atmosfēru guļamistabā.

Attēlu rezultāti vaicājumam “lavanda tumblr”

Avots: gofitstayfit.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Vislabākais veids stresa samazināšanai ir iegūt drošības sajūtu. Jo kas tad ir stress? Vai tad ne satraukums? Satraukums par esošo situāciju, satraukums par nākotni – vai izdosies ieplānotais, vai sev un tuvajiem neatgadīsies kas slikts. Vai varēšu sevi un tuviniekus pasargāt, ja parādīsies briesmas.
    Brīvu finansu līdzekļu pieejamība ļoti daudzus no stresa izraisītājiem novērš jau saknē. Bankas to sauc par drošības spilvenu. Vai tev tāds ir? Vai tas ir pietiekoši liels? Cilvēkam vienmēr par maz, bet tā godīgi, nemelojot sev – vai ir pietiekošs? Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.

  • […] Lasi arī: Augi, kuriem jābūt tavā guļamistabā – tie palīdzēs aizmigt! […]

Leave a Comment