Augusta mēneša horoskops visām zodiaka zīmēm

AUNS

Auniem augustā nāksies rast risinājumu ļoti daudzās krīzes situācijās, atlaist pagātni un sasniegt svarīgus panākumus profesionālajā jomā. Liela iespējamība, ka Jūs beidzot tiksiet galā ar tām problēmām, kas ir bremzējušas kaut kādu Jums svarīgu procesu attīstību, neļaujot pilnībā izmantot Jūsu potenciālu.

Labvēlīgās dienas: 7., 9., 21., 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5., 6., 12., 13., 19., 20., 26.

VĒRSIS

Vēršiem augustā, acīmredzot, nāksies saskarties ar kaut kādām lietišķās sfēras problēmām, taču Jūs diezgan ātri atradīsiet izeju no šīs situācijas, pārvarot visus šķēršļus. Galvenais – neklausieties pārāk pašpārliecinātu indivīdu padomos!

Labvēlīgās dienas: 12., 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 9., 23.

DVĪŅI

Dvīņiem šajā mēnesī var sanākt pārvērtēt sevi, savas spējas un iespējas, tāpēc neesiet pārāk pašpārliecināti, jo pretējā gadījumā – Jūs nonāksiet diezgan neveiklā situācijā, kaitēsiet savai reputācijai un liksiet vilties cilvēkiem, kuri Jums var piedāvāt vairāk, nekā Jūs domājat, kā arī nav vērts apsolīt kaut ko, ko Jūs nevarat izpildīt.

Labvēlīgās dienas: 3., 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 4., 11., 18., 25.

VĒZIS

Vēžiem augustā, visticamāk, nāksies atgriezties pie kaut kādiem projektiem, kas tā vai citādi saistīti ar cilvēkiem no citām valstīm, turklāt nāksies meklēt kopīgu valodu arī ar tādiem indivīdiem, kuru dzīves vērtības būtiski atšķiras no Jūsējām.

Labvēlīgās dienas: 1., 4., 8., 15., 22., 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 9., 13., 23., 27.

LAUVA

Lauvas augustā gaida jauni biznesa piedāvājumi, ienākumu pieaugums un panākumi radošajā sfērā, turklāt Jūs noteikti kļūsiet daudz praktiskāki un sāksiet redzēt izdevīgumu tur, kur agrāk to nesajutāt. Kaut kā Jūs šajā mēnesī iepriecinās arī draugi un tie, kuriem Jūs kādreiz esat izdarījis kādu svarīgu pakalpojumu.

Labvēlīgās dienas: 3., 29., 30., 31.

Dienas, kurās jāuzmanās: 6., 13., 20., 27.

JAUNAVA

Jaunavas augustā, visticamāk, radīs sev kaut kādas problēmas, kuras gan risināt nāksies oficiālā kārtībā, tāpēc centieties nedzīties pakaļ negodīgai peļņai vai svešai mantai. Labāk izrādiet labvēlību, lai pēc tam nav jācīnās ar paša alkatības sekām.

Labvēlīgās dienas: 3., 6., 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11., 18., 19., 25., 26.

SVARI

Svariem augusts, visticamāk, izrādīsies visnotaļ veiksmīgs un spilgts mēnesis. Liela iespējamība, ka Jūs gaida nozīmīgi profesionālās jomas sasniegumi, kas palīdzēs Jums iegūt paaugstinājumu vai arī atjaunos kaut ko, ko kādu laiku atpakaļ Jūs bijāt zaudējuši. Šis periods ir ļoti labvēlīgs aktīvai radošajai pašrealizācijai.

Labvēlīgās dienas: 6., 8., 12., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 23.

SKORPIONS

Skorpioniem augustā, visticamāk, vajadzēs aktīvi aizstāvēt kaut kādas savas intereses, turklāt gan profesionālajā ziņā, gan privātajā dzīvē. Liela iespējamība, ka apkārtējie centīsies Jums atņemt kaut ko, kas Jums pēc likuma pienākas, tāpēc Jūs būsiet spiesti “parādīt zobus”, lai saglabātu to, kas Jums pienākas.

Labvēlīgās dienas: 9., 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 12., 15., 19., 22., 26., 29.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem augustā veiksies praktiski visās dzīves sfērās. Ir gaidāmi visai iespaidīgi biznesa piedāvājumi, negaidīti, bet interesanti braucieni un veiksmīgi profesionālo jautājumu risinājumi, turklāt arī ar apkārtējiem Jums izveidosies visnotaļ siltas un uzticamas attiecības.

Labvēlīgās dienas: 4., 12., 13.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10., 17., 31.

MEŽĀZIS

Mežāžiem augustā nāksies pielikt ne mazums pūļu, lai saglabātu kaut cik normālas savstarpējās attiecības ar biznesa partneriem vai priekšniecību, kā arī ar tiem, ar kuriem viņi sadarbojas privātajā dzīvē. Visticamāk, par klupšanas akmeni kļūs dažādie pasaules uzskati un Mežāžu attieksme pret šiem cilvēkiem.

Labvēlīgās dienas: 14., 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 4., 11., 18., 22., 25., 29.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem augustā veiksies it visā, kas saistīts ar karjeru, profesionālo pašrealizāciju un kardināliem problēmu risinājumiem, taču ar veselību un savstarpējo komunikāciju gan varētu būt grūtības, tāpēc ir vērts pasaudzēt nervu sistēmu, neiesaistoties konfliktos un neieviešot jaunas paziņas.

Labvēlīgās dienas: 13., 16., 17., 20., 24., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7., 14., 21.

ZIVIS

Zivīm augustā, visticamāk, nāksies strādāt tad tieši tad, kad tās bija ieplānojušas atpūsties. Nav izslēgts, ka tādā veidā Jūs veiksmīgi nobeigsiet tos darbus, kas kaut kādu iemeslu dēļ bija pārkāpuši noteiktos termiņus, turklāt pastāv liela iespējamība, ka Jums uzradīsies palīgi, kas Jums šo uzdevumu atvieglos.

Labvēlīgās dienas: 11., 12. 19., 20., 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10., 17., 24., 31.

Leave a Comment