Aukstasinīgā lēdija: viscietsirdīgākās sievietes saskaņā ar Zodiaku


3. Mežāzis

Pārdomātas un nedaudz aukstas sievietes, kas dzimušas Mežāža zīmē, principā reti pielaiž vīriešus sev. Lai to izdarītu, tam jāatbilst nopietniem atlases kritērijiem, jābūt specifiskiem, tiešiem un pilnībā saprotamiem Mežāzim. Šādam vīrietim vajadzētu liekties zem viņa sievietes. Un, ja viņš sāk pretoties, šajā pāri ļoti ātri sāks parādīties dzirksteles.

Lasi arī: Izvēlieties attēlu, un jūs saņemsiet jaudīgu paplašinātu ziņojumu!

Mežāzis – grūts un nejūtīgs, ar neticamu neatlaidību viņi nomāc savu vīriešu gribu, izmantojot pat aizliegtās metodes. Tāpēc, atverot savu dvēseli sievietei Mežāzim, atceries, ka tagad tu esi uz āķa!

Tajā pašā laikā Mežāzī nav augstākā intelekta īpašnieki un tāpēc pret saviem pretiniekiem, pat vājiem, viņi bieži var izmantot fizisko spēku, risinot konfliktus ar savu dūres palīdzību un priekšmetiem.

2. Auns

Patīkamas komunikācijā, jautras un dzīvespriecīgas sievietes Auni sekundē pārvēršas tirānos un agresoros. Viņas ir burvīgas un labvēlīgas, bet tikai tad, kamēr viņām nerodas problēma. Atteikties no šādas sievietes lūguma, sākt runāt pretī viņai, pierāda, ka tieši jūs esat boss vai pat labāk, pasakiet viņai par šķiršanos un redzēsiet, cik šī sieviete var būt agresīva.

Augošās dusmas, kurā krīt Aunu zīmes pārstāve, var izraisīt postošas ​​sekas. Tāpēc, lai viņai liegtu, un vispārīgi ar viņu kategoriski runātu, tas ir dārgāks prieks. Šādi mirkļi ir jāsagatavo, izlīdzinot “asos stūrus” un vienmēr piedāvājot atbilstošu alternatīvu.

Lasi arī: Ģimenes krīze

Starp citu, Aunu sievietes ir visagresīvākās tajos pāros, kur vīrieši iniciē savu otro pusi, un viņa ir spiesta uzņemties vīriešu funkcijas gan ikdienas dzīvē, gan uzņēmējdarbībā. Tādām dāmām vispār nevajadzētu iebilst.

1. Skorpions

Skorpionu sieviete ir ne tikai sieviete, bet reāls slazds. Viņa ir neticami pievilcīga, bet, kad tu iekrīti viņas rokās, tu neatrodi sevi mīkstās un pūkainās ķepās, bet īstos nagos! Tās ir visnopietnākie pretinieki un vissliktākie ienaidnieki, un tādēļ, nonākot pret šādu sievieti, esiet gatavi, ka viņa neatgriezīsies atpakaļ, līdz tā jūs iznīcinās un pilnībā dancos uz jūsu kauliem.

Šīs zīmes pārstāves nezina pusmēru. Viņas vai nu mīl ar visus savu sirdi, vai arī ienīst ar visu savu sirdi. Šī ir dominējošā zīme, kas nozīmē, ka jūsu otrā puse vienmēr būs ģimenes līderis. Dzīvojot kopā ar šādu sievieti, jums būs jāsaskaņo ar viņu visi pieņemtie lēmumi un jāinformē viņu par jūsu atrašanās vietu. Šī sieviete nepieļaus patvaļu, obligāti atradīs ceļu delikāti, bet pietiekami stingri, ielikt savu vīrieti rāmjos.

Un vistrakākā lieta, ko jūs varat darīt dzīvē, ir izmainīt Skorpionam. Ievainotas, sievietes no šīs zīmes atriebjas, kamēr viņas inde nepiepildīs jūsu sirdi. Un Skorpions nedos jums iespēju atvainoties un izlīdzināt savu vainu.

Avots: esotericblog

Leave a Comment