Šķiršanās no savas karmiskās otrās pusītes

Cik bieži esat saticis cilvēkus, kas viens otru papildina? Par kuriem var teikt, ka tie ir viens vesels. Faktiski ir daudz šādu cilvēku, bet viņi visi agrāk vai vēlāk šķiras. Kāds cīnās ar problēmām, un kāds ir spiests šķirties. Kas mūs gaidīs pēc tam? Mēs centīsimies atbildēt uz šo jautājumu.

Daudzi uzskata, ka dažiem cilvēkiem pēc piedzimšanas ir tukšuma sajūta. Kā kāds trūkst vai tiek atņemts no viņa dvēseles draugs. Un ja tas ir taisnība, tad visā viņa dzīves laikā viņš viņu meklē.

Lasi arī: 2019. cūkas gads: visu zīmju horoskops – vēlams analizēt precīzāk savu vidi!

Un tiklīdz cilvēkam izdodas atrast savu dvēseles draugu, viņš jūtas neticami laimīgs un pilns. Ja šie cilvēki šķiras, tas pārvēršas personīgā drāmā, atstājot dziļu emocionālu brūci. Neviens nevar būt gatavs šādām sāpēm.

Kā tas izskatās?

Ja jūs patiešām papildiniet viens otru, tad pēc šķiršanās jums rodas problēmas ar visiem emocionālajiem aspektiem.

Sākumā jūs nesaprotat, kas noticis. Tā pati eiforija un laime ar mīļoto cilvēku jūtama, un jūs paliekat vienatnē ar sevi. Jūs esat pazaudējis mērķi, lai turpinātu dzīvot. It kā nekas interesants vairs nenotiks ar tevi, it īpaši mīlestības ziņā. Un pēkšņi jūs saprotat, ka šī ir jauna realitāte.

Lasi arī: Prognozes 2019. gadam – pārmaiņu gads!

Bet laika gaitā jūs sāksiet justies kā pilnīga persona. Šī ir dīvaina sajūta, kas jūs maldina. No vienas puses, jums nebūs sāpju un jāuztraucas par šķiršanos, bet, no otras puses, vairs nebūs vēlmes atkal iesaistīties kādas attiecībās. Jums pietiek ar to, ka jums ir un kāpēc nojaukt jauno pasauli ar trauslu mīlestību. Šī ir galvenā pieredze, kuru ir ārkārtīgi grūti apstrādāt.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment