Austrumu prognoze vērsim 2024.gadam: mainīsies tavi uzskati un dzīves vērtības!

Labsajūta

Vēršiem ir lieliska labsajūta un izturība, taču atceries, ka visam ir robeža. Neaizmirstiet par atpūtu; pārmaiņus enerģiskas aktivitātes ar miera un miera periodiem. Un, ja jūtaties kaut nedaudz slikti, veltiet laiku savam biznesam. Īpaši tas attiecas uz tiem, kuri cieš no hroniskām slimībām – ja pastāvīgi esi pārpūlējies, slimības saasinājums ir neizbēgams.

Vērša sieviete

Vērša sieviešu prognoze Pūķa gadam ir ļoti pozitīva. Pirmie mēneši būs piepildīti ar komunikāciju, priecīgiem notikumiem, saņemsiet ielūgumus uz daudziem pasākumiem. Miers un saticība valdīs attiecībās ar radiem un mājiniekiem.

Gada otrajā pusē priekšplānā izvirzīsies karjera. Jums pietiks spēka un radošās enerģijas, lai tiktu galā ar daudziem uzdevumiem un izcili izpildītu pat vissarežģītākos projektus. Un, protams, tas labvēlīgi ietekmēs tavu materiālo stāvokli – iespējams, ka šajā periodā tu kļūsi par galveno finansiālo atbalstu un apgādnieku ģimenē.

Vērša vīrietis

Vēršiem gada sākums solās būt nedaudz trauksmains un nemierīgs – mainīgie apstākļi kā kaleidoskopā liks ieviest korekcijas savos plānos. Kādā brīdī tev šķitīs, ka visas pūles ir aizgājušas velti, taču neļauj blūzam tevi pārņemt, līdz pavasara beigām viss uzlabosies un dzīve atgriezīsies savās iepriekšējās gaitās.

Vasarā būs jāpievērš uzmanība savai fiziskajai sagatavotībai, labākais risinājums būtu regulāri apmeklēt sporta zāli un baseinu. Tavā karjerā šajā periodā būs pārmaiņas, taču, lai realizētu visus savus mērķus, būs smagi jāstrādā, uz viegliem panākumiem nevajadzētu cerēt, taču neatlaidība un smagais darbs tevi nepievils.

2024. gada prognoze Vērsim pa elementiem

Uguns vērsis

Uguns Vērsim vajadzētu nedaudz nomierināt savu rūdījumu, neizrādīt spītību tur, kur tas nav vajadzīgs, un neuzliesmot par katru sīkumu. Darbā jābūt īpaši uzmanīgam – daži kolēģi ir greizsirdīgi par jūsu panākumiem, uzskata tos par nepelnītiem un var sākt intriģēt un provocēt konfliktus, lai nostādītu jūs nelabvēlīgā gaismā.

Metāla vērsis

Pirmais pusgads Metāla Vērsim paies ar pastiprinātu pretējā dzimuma uzmanību. Ja esat viens un neiebilstat uzsākt romānu, nepalaidiet garām iespēju šķirties no sava neprecētā statusa. Un zvaigznes iesaka ģimenei Vēršiem pārāk neaizrauties ar flirtu, pretējā gadījumā tas novedīs pie strīdiem ar viņu otro pusīti.

Lasi arī: Austrumu prognoze žurkai 2024. gadam: pārsteigumi, pārmaiņas un atjauninājumi sagaidāmi jūsu dzīvē!

Lasi arī: Austrumu prognoze trusim (kaķim) 2024.gadam: ja pieliksi pūles, gūsi uzvaras!

Zemes vērsis

Zemes Vērsis sagaida vislielākos panākumus karjerā un finansiālā ziņā. Tev būs iespēja būtiski uzlabot savu finansiālo stāvokli un būtiski pakāpties pa karjeras kāpnēm. Ģimenē un sirdslietās viss ir gludi un samērā mierīgi, galvenais nemeties darbos un neaizmirstiet veltīt pienācīgu uzmanību saviem mīļajiem.

Koka vērsis

Iespējams, tuvākā gada laikā Koka Vērsim būs jāmaina ne tikai darba vieta, bet arī darbības joma. Iespējami arī pārcelšanās un gari komandējumi. Īsāk sakot, Pūķa gads sola daudz notikumu un pārmaiņu, taču ar rezultātu būsiet apmierināts. Aprīlī var būt zināma spriedze attiecībās ar draugiem un radiem, bet vasarā viss kļūs labāk.

Ūdens vērsis

Zvaigznes iesaka Ūdens vērsim vislielāko uzmanību pievērst viņa garīgajai attīstībai un emocionālajam stāvoklim. Nebaidies no jaunām lietām, atklāj jogu, garīgās prakses, meditāciju. Tas palīdzēs novērst domas no rutīnas un ikdienas rūpēm un uzlādēs sevi ar enerģiju, lai sasniegtu savus mērķus. Tas pamodinās arī intuīciju, kas tev ļoti palīdzēs situācijās, kad lēmumi jāpieņem ātri.

Talismani Vērsim Zaļā pūķa gadā

Lielākā daļa Vērša gadā dzimušo ir skarbi materiālisti, skeptiski pret maģiju, ezotēriku un visu, kam nav racionāla izskaidrojuma. Bet, neskatoties uz to, zvaigžņu eksperti iesaka neignorēt talismanus. Tie palīdzēs jums pasargāt sevi no intrigantu un skaudīgu cilvēku mahinācijām, pievilināt kaprīzu laimi un gūt panākumus visos jūsu centienos.

Akmeņi, kas Vēršiem nes veiksmi, ir ahāts, akvamarīns, vērša acs, pērle, mēnessakmens. Dzeltena krāsa.

Leave a Comment