Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. augustam: stabilitāte mīsies ar sarežģītām situācijām!

Sākas vēl viena jauna nedēļa. Austrumu zvaigžņu prognožu jomas eksperti sniedza savu prognozi cilvkiem, kuri dzimuši kādā no divpadsmit dzīvnieku talismaniem.

Ievērojiet vienkāršus ieteikumus, lai nenokļūtu sarežģītās situācijās.

Nedēļa paies zināmas stabilitātes zīmē, taču kopumā tās enerģija būs samērā negatīva. Paredzams, ka situācija biznesā, mīlestībā un veselībā būs labāka nekā pagājušajā nedēļā.

Katras Austrumu zīmes cilvēkiem šis periods var kļūt par jaunu iespēju laiku. Mēģiniet tos ņemt vērā lietu un notikumu plūsmā.

Žurka

Ikvienam, kurš dzimis Žurkas gadā, ir svarīgi atcerēties, ka televīzija ir kaitīga enerģijai un veselībai. Šonedēļ labāk saņemt informāciju tikai no uzticamiem avotiem un vēl labāk vienkārši aizmirst par internetu un televīziju.

Vismaz tagad ir ieteicams koncentrēties tikai uz to, lai būtu tuvu ģimenei un tērzētu ar draugiem. Ja jums ir papildu laiks, labāk to veltīt, lai palīdzētu saviem mīļajiem.

Vērsis

Vērši izceļas ar laipnību un atsaucību, taču laika posmā no 12. augusta līdz 18. augustam šīs rakstura īpašības var izgāzties.

Vēršiem jāpaliek pašiem, jo ​​pretējā gadījumā viņus var sagaidīt vilšanās un jaunas grūtības.

Svarīgi ir arī radīt labvēlīgu atmosfēru mājoklī, lai nepatikšanas darbā un biznesā neradītu negatīvismu.

Lasi vēl: Kā pagatavot krējuma siera bubas marinādē no veikalā vai mājās gatavota jogurta

Tīģeris

Tīģeriem, iespējams, būs daudz jāsazinās ar cilvēkiem, kuri viņiem nepatīk. Jūs neko nevarat darīt lietas labā, bet jūs varat piespiest sevi par to neuztraukties.

Šī dzīvnieka gadā dzimušajiem intuīcija būs ideāls ceļvedis, kas palīdzēs atrast patiesību un rast atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Darbības, kas izraisa citu cilvēku ciešanas, var būt ārkārtīgi negatīvas. Nav nepieciešams ievainot pat savus ienaidniekus.

Trusis

Šonedēļ truši var izjust smagu nogurumu un apātiju. Saziņa ar patīkamiem un optimistiskiem cilvēkiem palīdzēs viņiem pārvarēt šo stāvokli.

Projekti, ar kuriem Trusis saista lielas cerības, var neizdoties. Šajā gadījumā nevajag satraukties, jo Visums šiem cilvēkiem dos jaunas iespējas un jaunu motivāciju.

Šajās septiņās dienās var tikt uzsākta jauna dzīves programma.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment