Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. augustam: stabilitāte mīsies ar sarežģītām situācijām!

Pūķis

Ir daudz iemeslu, kāpēc cilvēks piedzīvo neveiksmi. Pūķi laika posmā no 12. līdz 18. augustam varēs saprast, kas ir šie cēloņi, kā arī varēs atbrīvoties no visa, kas viņus velk uz grunti.

Īsāk sakot, šis ir lielisks laiks, lai mēģinātu strādāt pie sevis un kļūt labākam. Ir pienācis laiks arī veiksmīgi likt lietā agrāk iegūtās prasmes. Tagad labāk nav slinkot.

Čūska

Čūskas gadā dzimušie šajās septiņās dienās kļūs nemierīgāki un nervozāki. Lai samazinātu šo Visuma ietekmi, ir svarīgi mazāk domāt par slikto, nelasīt sliktas ziņas un nekoncentrēties uz negatīvo.

Šis nav labākais laiks randiņiem vai attiecību paaugstināšanai jaunā līmenī, taču ir piemērots laiks saziņai ar mīļajiem, radiem un draugiem. Fokusa trūkuma dēļ strādāt kļūs grūtāk.

Zirgs

Vienīgais veids, kā Zirgi tagad kļūt labākiem, ir atbrīvoties no kaitīgas attieksmes un māņticības.

Šonedēļ svarīgi domāt ar savu galvu un nepievērst uzmanību tam, ko dara vai iesaka citi. Netērējiet savu laiku.

Tagad ir stingri kontrindicēts tērēt resursus un laiku kaut kam bezjēdzīgam. Zirgiem ir reāla iespēja uzlabot savu dzīvi.

Kaza

Kazām tagad nevajadzētu veikt darbības, kuras tās nākotnē varētu nožēlot. Nemelojiet, nezvēriet un nekritizējiet citus cilvēkus.

Ir svarīgi analizēt savus mērķus un pārliecināties, ka tie ir tie, kas pieņem lēmumus, nevis kāds cits to dara viņu vietā. Neatkarība ir panākumu atslēga.

Neskatoties uz iedzimto pieticību, kazas šajā periodā var kļūt aizkaitināmākas un prasīgākas.

Pērtiķis

Pērtiķi šo septiņu dienu laikā var ātri zaudēt visu savu spēcīgo enerģiju. Lai tas nenotiktu, vispirms ir jārisina vissvarīgākie uzdevumi un pēc tam jāuzņemas kaut kas nesvarīgs.

Tuvāk ceturtdienai mazināsies iekšējās pretrunas, un līdz ar tām pazudīs arī nogurums, apātija un izmisums. Nedēļas beigās šie cilvēki sapratīs, kas viņiem ir patiesi svarīgs.

Lasi vēl: Kādi olimpisko spēļu atklāšanas mirkļi pārsteidza visu pasauli un kāpēc par tiem runā vēl šodien

Gailis

Gaiļus sagaida sarežģīti laiki, bet tikai tiem, kas pārāk nevēlas mainīties. Pārējie varēs ātri pielāgoties visam, kas notiek.

Šī stiprā dzīvnieka gadā dzimušajiem speciālisti iesaka nekrist panikā un nebaidīties no pārmaiņām.

Apjukums un haoss zināmā mērā būs samaksa par pagātnes kļūdām un negatīvu attieksmi pret pasauli. Šķiet, ka Visums dod mājienu, ka jums jākļūst pozitīvākam.

Suns

Lai gūtu panākumus mīlestībā un darbā, suņiem ir svarīgi atcerēties vizualizācijas noteikumus.

Laika posmā no 12. līdz 18. augustam šī spēcīgā dzīvnieku talismana zīmē dzimušie varēs sasniegt savus iepriekš izvirzītos mērķus.

Vienīgais, kas no viņiem tiek prasīts, ir pareiza prioritāšu noteikšana. Visums tagad dod priekšroku vientuļiem cilvēkiem, bet, ja Suņi vēlas kaut ko sasniegt, strādājot komandā, tad lai tā būtu.

Cūka

Šonedēļ Cūkām būs vairāk jāstrādā un vispār daudz biežāk jādara dažādas lietas.

Ja šie cilvēki vēlas, lai viņiem būtu laiks darīt visu, kas viņiem ir uzticēts, viņiem būs jāmostas agrāk, lai viņiem būtu vairāk laika problēmu risināšanai.

Uz radara var parādīties jaunas nepatikšanas jebkurā jomā, taču, ja esi tām gatavs, tās nekādu negatīvismu nenesīs. Jums jābūt nedaudz mierīgākam un saprātīgākam.

Šonedēļ ir svarīgi būt pacietīgam un gudram. Ja vēlaties mainīt savu dzīvi uz labo pusi, izmantojiet piecas pārbaudītas metodes.

Ja vēlaties atpūsties un neko nedarīt, arī šī iespēja pastāv. Veiksmi, mīlestību un sirdsmieru.

Leave a Comment