Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Ko darīt ar finanšu kodu

Šis finanšu kods ir skaitļu virkne, kas cilvēkam piesaista veiksmi. Aptuveni runājot, tas ir laimīgs skaitlisks talismans . Ir ļoti noderīgi izvēlēties ar šādu ciparu kodu, teiksim,  tālruņa numurus . Piemēram, kods, ko ieguvām piemērā, persona ar šādu vārdu un dzimšanas datumu varētu būt redzama pieejamajos numuros, piesakoties SIM kartei. Ļoti labi, ja uz bankas kartes ir viss kods vai tā lielākā daļa atsevišķās kombinācijās  . Daži cilvēki tetovējumus ar līdzīgu kodu, kas ir diezgan neparasts veids, kā to izmantot.

Ir vērts atzīmēt, ka kods var būt līdzīgs  pulksteņa laikam  – piemēram, 13:54 vai 22:18. Tas nozīmēs, ka šajā diennakts laikā jūs varētu sagaidīt veiksme. Mūsu kodu no piemēra 8624, tāpat kā jebkuru citu, var izmantot citā veidā. Eksperti atzīmē, ka ļoti svarīgi ir ne tikai izvēlēties pareizo maku , bet arī tajā uzglabāt noteiktu summu . Ja īslaicīgi neizmantojat maku, varat atstāt tur 8624 rubļus vai saņemto numuru.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Lasi arī: Finanšu prognoze 2023. gada jūlijam: pats mēneša sākums būs finansiāli grūts, no mēneša vidus, dažiem pat ļoti veiksies

Ja daļa no koda ir automašīnas numurs vai mājas numurs,  arī dzīvokļi ir labi. Jo vairāk skaitļu ir iesaistīti, jo labāk. Speciālisti arī atzīmē, ka  datumu var iegūt arī no koda . Piemēram, finanšu kods 2811 ir 11/28, kas ir 28. novembris. Šo dienu var uzskatīt par veiksmīgu finanšu darījumiem, pirkumiem. Jūsu finanšu koda izmantošanu ierobežo tikai jūsu iztēle.

Atcerieties, ka, ja pēkšņi redzējāt šādu secību vai tās daļu, tā ir laba zīme. Esiet uzmanīgs pret skaitļiem, jo ​​tie dažreiz mums daudz pasaka.

Neaizmirstiet arī sekot līdzi  finanšu prognozēm, kas, lai arī nav tieši saistīti ar skaitļiem, jebkurā brīdī var sniegt zināmu pārliecību un motivāciju.

COMMENTS

Leave a Comment