Finanšu prognoze 2023. gada jūlijam: pats mēneša sākums būs finansiāli grūts, no mēneša vidus, dažiem pat ļoti veiksies

Materiālā labklājība ir pieejama ikvienam, it īpaši, ja jums ir mērķis uzlabot savu dzīvi. Izmantojiet zvaigžņu ekspertu padomus, lai jūlijā ietaupītu un palielinātu savus uzkrājumus.

Nauda ir mūsu dzīves neatņemama sastāvdaļa, un ikviens vēlas, lai tā ne tikai netiktu pārskaitīta, bet arī vairotos. Lai nepiedzīvotu finansiālas grūtības, ir vērts padomāt par planētu ietekmi. Jūlijā galvenā finanšu planēta Merkura personā būs vāja, taču tikai līdz 10. jūlijam. No 11. datuma viņa būs Lauvas zīmē, kas palīdzēs mums kļūt veiksmīgākiem. Zvaigžņu ekspertu padomi palīdzēs izvairīties no likstām, kas saistītas ar pārmērīgiem tēriņiem vai neplānotiem pirkumiem. Mēģiniet saprātīgi pārvaldīt savus līdzekļus. Līdz 10. datumam ir vērts izmantot spēcīgus amuletus pret problēmām.

Auns

Mēneša sākumā Auns ļoti cietīs no produktivitātes. Lai palielinātu efektivitāti un garastāvokli, jums vajadzētu izmantot efektīvu rīta rituālu. Zvaigžņu eksperti iesaka sākt cīņu ar savām domām. Negatīvais un sevis šaustīšana būs visnepiemērotākie pavadoņi jūlijā. Veiksme Aunus nepametīs pilnībā, tāpēc viņi var noturēties virs ūdens. Mēneša otrajā pusē būs iespējams izplest spārnus un doties uz savu sapni. Lai finansiālā neatkarība nekļūtu par tukšu frāzi, labāk neatbildēt uz apkārtējo cilvēku kodīgajiem izteikumiem.

Vērsis

Paši Vērša ienaidnieki un ļaundari, par to nenojaušot, dos viņiem spēku rīkoties izlēmīgāk. Vērša neatkarība un pozitīvā attieksme viņiem palīdzēs ceļā uz pat grūtāko dzīves jautājumu risināšanu. Šīs Zīmes pārstāvjiem jūlijs var paiet pietiekami ātri. Daudziem Vēršiem noguruma laikā vajadzēs doties pensijā, lai būtu vieni ar savām domām un plāniem, atjaunotu biolauku. Iespējams, nāksies izdarīt izvēli, kas ļaus spert aktīvus soļus dzīves finansiālajā sfērā. Jāuzticas savai intuīcijai, jo tā palīdzēs bagātības meklējumos.

Lasi arī: 7 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada jūlijā, lai jūs būtu laimīgāki un veiksmīgāki visās sfērās

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Dvīņi

Viss, kas Dvīņiem jādara, lai gūtu panākumus un to nostiprinātu, ir vienkārši saglabāt savu veselību un garīgo harmoniju. Pašrealizācija šīs Zīmes cilvēkiem būs patīkams process, taču tas var kļūt par šķērsli ceļā uz laimīgu mīlestību. Nauda un finanšu sektors kopumā nedrīkst būt par cēloni strīdiem pārī. Droši vien Dvīņiem vajadzēs kādu laiku pabūt vienatnē. Mierīgā vidē viņi varēs pareizi noteikt prioritātes bez spiediena no ārpuses un izstrādāt rīcības plānu tuvākajai nākotnei. Zvaigžņu eksperti iesaka nesteigties ar finansiālu izvēli.

Vēzis

Vēžus gaida ļoti ražīgs, bet ārkārtīgi nervozs mēnesis. Īpaši apstiprinājumi, meditācijas un citas prakses palīdzēs viņiem mazāk uztraukties . Jums nav jāraizējas nekāda iemesla dēļ. Lai nomierinātu Vēžus, finansiālā veiksme burtiski nonāks viņu pašu rokās. Merkurs aktīvi atbalstīs viņu jaunos centienus, kas nozīmē, ka šīs zīmes cilvēki varēs sacensties par savu labklājību. Zvaigžņu eksperti iesaka atteikties no toksiskiem uzskatiem, piemēram, “bagāti cilvēki ir slikti” un “nabadzība nav netikums”. Tagad jums jāsāk katra diena ar smaidu un labu garastāvokli.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment