Uzturs saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi: kā saglabāt skaistumu un jaunību

Pareizs uzturs ir svarīgs veselīgas dzīves aspekts, spēcīgs biolauks. Zvaigžņu eksperti jums ir pastāstījuši, kāds ēdiens ir vislabākais katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim un kas jums vienkārši jāiekļauj savā uzturā.

Pareizs uzturs labvēlīgi ietekmē cilvēka enerģētiku, tomēr dažādiem cilvēkiem ir dažādi pārtikas produkti, kas ir ideāli piemēroti viņu dzīves ritmam. Laiks iepazīties ar to, kādi produkti dzīves ritma un rakstura ziņā tev ir vispiemērotākie.

Auns

Auni ir ārkārtīgi aktīvi cilvēki. Ja viņi ēd gaļu, viņi to var pievienot savam uzturam katru dienu. Ja viņi neēd, tad jums jākoncentrējas uz graudaugu pievienošanu diētai – īpaši, piemēram, griķus, auzu pārslas. Aunam jāuzņem vismaz obligātais kaloriju minimums.

Vērsis

Vērsim labākais padoms ir mērenība it visā. Šiem cilvēkiem vajadzētu dzert vairāk un mazāk pārēsties, jo, ja viņi ēd par daudz, spēks viņus pamet, un aktivitāti nomaina izmisums, nogurums, slinkums. Tāpat Vērsim labāk pēc iespējas mazāk ļaunprātīgi izmantot ātrās ēdināšanas ēdienus, pievienot diētai ogas.

Lasi arī: Kurš no zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ne tikai atriebjas, bet arī pilnībā iznīcina savu pāridarītāju

Lasi arī: Kupidona bultas trāpīs mērķī: vai tu esi starp tiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, kuri jūlijā iemīlēsies līdz ausīm

Dvīņi

Dvīņi ir ārkārtīgi kustīgi cilvēki, tāpēc zvaigžņu eksperti viņiem iesaka pievērsties ēdieniem, kas stiprina kaulus. Tie ietver pienu un biezpienu ar zemu tauku saturu, visu veidu kāpostus, zaļumus, jūras veltes.

Vēzis

Vēži ir emocionāli un emocionāli cilvēki. Tāpēc viņiem vajadzētu pievērst uzmanību pārtikai, kas stiprina nervu sistēmu. Tajos ietilpst banāni, skumbrija, tomāti, piena produkti, rieksti. Tas viss labvēlīgi ietekmēs šo cilvēku emocionālo izturību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment