Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Finanšu kods ir ļoti svarīga skaitļu virkne, ko var un vajag izmantot ikdienā, lai piesaistītu lielāku finansiālu veiksmi. Eksperti jums pateiks, kā aprēķināt šo kodu.

Finansiālajiem panākumiem ir daudz aspektu. Finanšu kods neapšaubāmi ir svarīgs, taču svarīgi ir arī atcerēties  piecus vienkāršus principus , kas palīdzēs vairot bagātību. Jebkuri panākumi sākas ar pareizu attieksmi un izpratni par to, kā Fortūna darbojas naudas lietās.

Finanšu koda aprēķins

Kopumā procedūra nemaz nav sarežģīta. Lai iegūtu kodu, būs nepieciešama tabula burtu pārvēršanai skaitļos, kā arī minimālās matemātikas zināšanas, kas katram ir.

Aprēķiniem nepieciešams personas vārds un dzimšanas datums. Piemēram, ņemsim vārdu Viktorija un dzimšanas datumu 15.02.1984. Kopumā finanšu kods sastāvēs no četriem cipariem.

Pirmais solis  ir aprēķināt koda pirmo numuru. Lai to izdarītu, izmantojiet burtu tulkošanas tabulas palīdzību:

Vārdam Viktorija mēs izrakstām ciparus, kas atbilst vārda burtiem: “V”, “I”, “K”, “T”, “O”, “R”, “I”, “J”, “A”. Iegūstam: 3, 4, 7, 9, 4, 6, 4, 6, 1. Saskaitiet skaitļus kopā: 3+4+7+9+4+6+4+6+1=44. Saskaitiet vēlreiz: 4+4=8. Mēs atkārtojam procedūru, līdz iegūstam skaitli no 1 līdz 9.

Otrais solis. Mēs pievienojam dzimšanas dienas numurus no datuma. 1+5=6. Šis būs mūsu finanšu koda otrais numurs. Ja rezultāts ir skaitlis, kas ir lielāks par 9, tad mēs rīkojamies tāpat kā iepriekšējā rindkopā, tas ir, mēs pievienojam visu vēlreiz. Tas pats attiecas uz atlikušajiem diviem posmiem.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Lasi arī: Finanšu prognoze 2023. gada jūlijam: pats mēneša sākums būs finansiāli grūts, no mēneša vidus, dažiem pat ļoti veiksies

Trešais solis. Saskaitiet mēneša skaitļus. 0+2=2.

Ceturtais solis . Ceturto skaitli iegūst, saskaitot gada ciparus: 1+9+8+4=22. 2+2=4.

Nosauktā vārda un datuma finanšu kods ir 8624 . Atliek tikai izdomāt, ko ar to darīt.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment