Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Naudas lietas mūs dažreiz satrauc visbiežāk, un tas ir pilnīgi normāli, jo bez naudas nav ne stabilitātes, ne miera. Zvaigžņu eksperti pastāstīja par to, kas būs katra vasaras otrā mēneša diena.

Lai absolūti vienmēr būtu finansiāli veiksmīgs, ir svarīgi atbrīvoties no destruktīvajām rakstura iezīmēm, kas neļauj jums kļūt bagātam. Lielākajai daļai cilvēku ir šīs īpašības, tāpēc jums, iespējams, ir pie kā strādāt.

1., 2. jūlijs : šī mēneša pirmās divas dienas būs pēdējās mēness pieauguma dienas. Viņi pāries Strēlnieka radošā ietekmē. Tāpēc tie kļūs ārkārtīgi noderīgi finansiālai darbībai. Vismaz 2. jūlijs ir pareizs, bet 1. ir apšaubāms Saules un Merkura savienojuma dēļ.

3., 4. jūlijs : 3. — supermēness Mežāzī. Šī ir ļoti nelabvēlīga diena jebkādiem finanšu darījumiem. Šajā dienā viss var izkrist no rokām, tāpēc sarežģītus projektus labāk atlikt uz nākamo dienu. 4. jūlijā Mēness sāks dilt tajā pašā zīmē. Šis jau būs patīkams laiks darbam un jebkādu finanšu lietu kārtošanai.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

5., 6. jūlijs : Mēness dilšana Ūdensvīrā būs pozitīva. Fakts ir tāds, ka nakts zvaigzne vēl nav zaudējusi savu spēku, tāpēc šādu aliansi var saukt par labvēlīgu finanšu darījumiem, darbam un jebkura mēroga darījumiem.

7., 8. jūlijs : divas Zivju valdīšanas dienas būs ideālas garīgam darbam, finansiālai darbībai. 7. un 8. datumā varat droši iegādāties visu, kas var padarīt jūs labāku, stiprāku, gudrāku un laimīgāku. Tas pats attiecas uz jūsu radiniekiem, otro pusi. Šajās dienās nebaidieties dāvināt dāvanas.

COMMENTS

Leave a Comment