Bailes ir lielākais šķērslis, lai saprastu, ko mēs vēlamies!

Bailes ir lielākais šķērslis, ja runa ir par to, ko vēlaties!

Kad mēs runājam par dvīņu liesmām, cilvēkiem ir vajadzīga iekšēja gudrība, lai atpazītu līniju starp ticību un aklu ticību un izdarītu pareizo izvēli.

Tātad, kas notiek, ja jūsu ticība sāk sabrukt? Kas arī notiks, ja sākat domāt, ka bruņu izturīgie uzskati ir balstīti tikai uz aklu ticību? Vai kas notiks, ja jūs vienkārši turaties pie saviem sapņiem?

LASI ARĪ: 10 mācības, ko uzzinājāt pēc emocionālas nevērības bērnībā

Katrs no mums šajā situācijā ir bijis atkārtoti. Jūs varat sajust savu sirdi, kas jūs virza uz personu vai pārdzīvojumiem, bet pēc tam jūs neredzat fiziskus pierādījumus tam, ka attiecības mainās. Jūs jautājat sev, vai esat stulbi un vai jūs turat šo personu vai cerības, vai arī jūs varat vienkārši atbrīvoties no visām attiecībām? Un ko jūs vēlētos šajā situācijā?

Tas ir tikai pārbaudījums jums, un tas ne vienmēr ir ticības pārbaudījums, bet parasti mīlestība pret sevi. Šādā situācijā jums jājautā sev, vai, piemēram, šīs attiecības palīdz jums, vai jūs augat, vai tikai stagnējat? Pajautājiet sev, vai jūtaties iesprostoti vai jūtaties brīvi. Vai šī situācija ienes kaut ko jūsu dzīvē vai, gluži otrādi, aiznes kaut ko prom?

Turklāt ir daudzi cilvēki, kuri saka, ka jums ir bez nosacījumiem jāzina visi ap jums, kā arī domājiet, ko nozīmē turēties pie dubultās liesmas un neļaut sev kaut ko citu piedzīvot.

Tomēr pastāv atšķirība starp beznosacījumu mīlestību un mūsu dzīves apturēšanu. Mēs joprojām varam mīlēt personu bez nosacījumiem un aiziet no viņa, ja saprotam, ka attiecībām nav attīstības vai nākotnes.

Tomēr ir daudz cilvēku, kas ir noraizējušies par savu laiku, un viņiem ir taisnība. Mums ir jābūt patiesiem ar sevi.

LASI ARĪ: Lūk, kāpēc tevi apskauž saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Šādi savienojumi cenšas mums izcelt bailes, kas mums ir. Ir daudz cilvēku, kas aiztur savu dvīņu liesmas, jo baidās saskarties ar to sejā, ka viņu partneris galu galā izrādīsies nepiemērots.

Patiesībā šī ir iespēja, ko mūsu dvēseles vēlas ņemt vērā. Ja jūs domājat par to, tas ir skaidrs signāls, ka jums būs jāstrādā, lai būtu labāks, neatkarīgi no tā, kas notiek, jo viss, kas notiks, būs jūsu vislielākā svētība!

Tā ir patiesā nozīme. Ja esat drosmīgs un arī pieņemat un saprotat, ka pastāv iespēja, ka nebūsiet ar šo personu, jūs varat atbrīvoties no šīm bailēm, kas bloķē realitāti no uzpeldēšanas virspusē!

Neatkarīgi no tā, vai jūs galu galā esat ar šo personu vai nē, jums ir jāizpēta un jāpieņem jebkādas iespējas, un tad jums būs patīkami bez bailēm. Bailes liek jums iestrēgt attiecībās, tāpēc atkalapvienošanās vai kāda cita tik liela labestība nevar izpausties šajā zemajā vibrācijā!

avots: esotericblog

Leave a Comment