Banāna priekšrocības: tā ārstnieciskās īpašības

Augļu priekšrocības atkarībā no diennakts laika

No rīta ēst banānu ir lieliska ideja. Pēc uztura speciālistu domām, šis auglis palīdz atjaunot uzturvielas, kas tika iztērētas miega laikā. Tas veicinās enerģijas parādīšanos, kas būs pietiekami ilgam laikam.

Vakarā banāna ēšana ir atbildīga par aktīvu serotonīna izdalīšanos. To ražo tripofāns, kas atrodams dzeltenajos augļos. Tāpēc šāda vakara uzkoda būs atbildīga par emocionālā stāvokļa stabilitāti, kā arī miegu.

Ietekme uz ķermeni

Izcili uztura speciālisti apgalvo, ka banānos esošais vitamīnu-minerālu komplekss ir ļoti vērtīgs. Galu galā, pateicoties tam, jūs varat palielināt imunitāti un remdēt izsalkumu. Tāpat no organisma ātrāk tiek izvadīti alkohola sabrukšanas produkti. Tāpēc pēc trokšņainas ballītes banāns ir visuzticamākais biedrs.

Lasi arī: Es nepērku nekādus atsvaidzinātājus, es pakaisu mēbeles un paklājus ar šo maģisko maisījumu, visa māja patīkami smaržo

Turklāt, apēdot tikai četrus dzeltenus augļus, jūs varat segt ikdienas nepieciešamību pēc kālija un magnija. Gatavi augļi uzlabos garastāvokli un pārvarēs noguruma sajūtu. Nu, vai tas nav pārsteidzoši? Pastāstiet mums komentāros, par kādiem citiem banānu ieguvumiem Vese***ai jūs zināt.

Leave a Comment