Es nepērku nekādus atsvaidzinātājus, es pakaisu mēbeles un paklājus ar šo maģisko maisījumu, visa māja patīkami smaržo

Manai tantei patīk teikt, ka nauda nāk tikai mājā, kas ir tīra un labi smaržo. Viņa uzskata, ka ļoti svarīgi māju piepildīt ar patīkamu aromātu. Tā uzreiz kļūst ērtāka, un ir neticamas tīrības sajūta. Lai to izdarītu, viņa izgatavo mājas atsvaidzinātāju. Viņasprāt, iegādātajos ir pārāk daudz ķīmijas, un efekts nebūt nav vienāds. Receptē ar mani dalījās tante.

Atsvaidzinātājs ir vienkāršs un, varētu teikt, banāls. Lai to sagatavotu, jums būs nepieciešama parastā cepamā soda. Jāskatās pēc dzīvokļa lieluma, bet parasti pietiek ar 2 ēdamkarotēm. Cepamajai sodai pievienojiet pusi ēdamkarotes sāls. Sajauc to visu. Tad svarīgs punkts ir ēterisko eļļu izvēle. Lūk, katram savs. Kāds mīl lavandas smaržu, un kāds mīl vaniļu.

Ja jums ir svarīgi palikt modram un aktīvam, vislabāk ir ņemt kaut ko no citrusaugļiem. Mierīgam noskaņojumam ir piemērots tējas koks vai eikalipts. Tikai tiem ir nedaudz specifiskas smaržas. Kopumā jums ir jāizvēlas tikamākais sev. Ja jums patīk smarža, tad droši ņemiet to. Ir arī vērts apsvērt alerģiju klātbūtni.

Tātad, pievienojiet 10 pilienus iecienītākās ēteriskās eļļas sodas un sāls maisījumam. Var vairāk, bet tad smarža būs bagātīgāka. Labi samaisiet, lai nebūtu kunkuļu. Tagad jūs varat sākt apstrādāt dzīvokli. Lai to izdarītu, ieberiet nedaudz maisījuma sietiņā un pakaisiet uz paklāja. Atstātjiet uz 20 minūtēm un pēc tam rūpīgi izsūcat ar putekļusūcēju. Aromāts iesūksies paklājā un smaržos visā mājā.

Lasi arī: Ekstrasenss lika šo lietu nolikt zem gultas, lai melnā līnija dzīvē beigtos

Dariet to pašu ar mīkstajām mēbelēm. Tomēr esiet uzmanīgi ar padziļinājumiem uz dīvāniem un atzveltnes krēsliem. Maisījumu var būt grūti noņemt no turienes. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešams jaudīgs putekļu sūcējs un īpaša sprausla. Ja daļa maisījuma netiek noņemta, varat samitrināt mikrošķiedras lupatiņu ūdenī un noslaucīt. Un jūs noņemsiet maisījumu un liekos putekļus.

Mums mājās ir kaķi. Es arī regulāri apstrādāju viņu kastītes. Bet ne ar maisījumu ar ēteriskajām eļļām, bet parasto sodu. Es arī pakaisu, pēc 20 minūtēmkārtīgi izsūcu. Pēc šīs procedūras māja piepildās ar patīkamu aromātu. Ir patīkami vienkārši sēdēt istabā un pēc tam palasīt labu grāmatu. Uzreiz komforta un perfektas tīrības sajūta.

Daudzas no šīm smaržām ir dabiskas un tiek pagatavotas īsā laikā. Mājas gaisa atsvaidzinātājs vienmēr ir labāks!

Ko jūs darāt, lai jūsu māja labi smaržotu?

COMMENTS

Leave a Comment