Piecpakāpju mantra, lai sasniegtu vispārēju un personisku izaugsmi

Ir pienācis laiks vispārējai izaugsmei un attīstībai. Un, ja jūs nemācīsieties pārvietoties ar dabisko plūsmu, jūs izjauksiet dabisko harmoniju.

Uzziniet, kā atlaist savus pamata instinktus un piesaistīt vispārējo kustību priekam un izaugsmei. Sāciet dzīvot mirklī un uzziniet, kā novērtēt savas darbības, lai ietekmētu pārējo pasauli. Nedariet neko, kas varētu kaitēt kādam.

LASI ARĪ: 15 idejas ģimenes brīvdienām

Uzziniet, kā izmantot pašreizējo brīdi, lai nekas nevarētu traucēt jums. Ja jūs to darīsiet, tad jums nebūs bažas. Nepievērsiet uzmanību grūtībām; tā vietā domājiet par to, ko jūs varat mācīties no tām.

Domājiet par katru kustību kā iespēju būt priecīgam un laimīgam. Jūsu uztverei par kaut ko būs lielāka vērtība nekā jebkurai tās iekšējai būtībai.

Lai ko jūs darītu, pārtrauciet domāt tikai par sevi. Padomājiet par citu cilvēku diskomfortu. Jūs labāk varēsiet tikt galā ar šādām situācijām, kas rada bažas.

Šeit ir piecu pakāpju mantra, kas palīdzēs jums pārvietoties jebkurā dzīves situācijā!

1. Saral

Saral nozīmē būt vienkāršam. Nekas nav sarežģīts. Tā ir mūsu patiesā daba. Kad mēs cenšamies rīkoties kā kāds, mēs neesam paši, mēs zaudējam sevi un mūsu vienkāršību.

2. Sahadž

Sahadž ir, kad jums ir neērti vai nav komfortabli. Sahadž ir, kad jūtaties ērti savā būtnē. Uzziniet, kā iet ar plūsmu un veikt visas grūtības kā mācības. Jūs izvēlaties, vai esat apmierināts vai nē.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kuras gaida veiksme 2019. gada pavasarī!

3. Samanja

Tas ir bieži. Tas pats visiem. Iemācīties būt šādam. Iemācīties būt vienādam visās situācijās, labi vai slikti.

4. Sadharan

Esi parasts. Domājiet, ka jūs esat tāds pats kā pārējie. Jums nav nekas īpašs, kas jūs atdala no brāļiem. Nekad nedomājiet, ka kāds ir sliktāks par jums!

5. Svabhava

Svabhava ir daba. Daba ir tīra. Nekas tajā nav izgatavots. Esiet vienkāršs un dabisks!

avots: esotericblog

Leave a Comment