Bazi astroloģiskā prognoze martam. Mēnesis, kad varēsiet mainīt pagātni

Mīlestība

Marts deva cilvēkiem, izslāpušiem pēc mīlestības, vēl vienu bonusu – šajā mēnesī simboliskā zvaigzne “Persika zieds” iepriecinās visus ar savu silto un spilgto spīdumu. Tāpēc šajā periodā, iesaistīt romantiskās attiecībās, izmantot šarmu uz cilvēku, kas jums patīk, kļūs daudz vieglāk.

LASI ARĪ: Urāns Vērsī: jauna pieeja tam, kas mums ir un kas mums nav

Īpaši izceļas pret vispārējo fonu, cilvēki, kas dzimuši zirga, tīģera un suņu gadā. Viņi burtiski izstaro šarmu un seksualitāti, un tikai akmens statujas var neiemīlēties ar tiem. Žurkas būs īpaši laimīgas martā – viņi varēs ne tikai izbaudīt visu mīļoto savstarpējo attiecību ar pretējā dzimuma pārstāvi, bet pat atgriezt mīļoto un, iespējams, saņemt laulības piedāvājumu, sākt gatavoties kāzām.

Nauda un karjera

Bet materiālajā pasaulē, burtiski „krata maksimāli no situācijas”, „cilvēki, kas dzimuši gados, kas beidzas 2. un 3., cūkas, žurkas gados, kā arī novembrī un decembrī varēs izvēlēties zelta ziedu” katru gadu. Viņiem ir reāls finanšu izrāviens. Viņiem burtiski nebūs laika “pārvērst” rentablus darījumus un atvērt naudas makus, lai tur ievietotu naudu. Neticami labs laiks viņiem!

Turklāt šie paši cilvēki saņems īpašu patronāžu no veiksmīgiem paziņām un ietekmīgām personām – priekšniekiem, investoriem un biznesa partneriem. Šie cilvēki viņiem patiešām pavērs unikālu jaunu iespēju un biznesa redzesloku, par ko viņi nekad nav sapņojuši. Tāpēc, lūdzu, lūdziet palīdzību, patronāžu, un jūs noteikti saņemsiet to, kas jums nepieciešams!

Un mazliet mājienu jums: cilvēki, kas dzimuši gados, kas beidzas 7. un 9., palīdzēs jums gūt vai pārvietoties pa karjeras kāpnēm lielā mērā.

Vese***a

Vese***ai marta mēnesis arī būs labvēlīgs visiem. Tomēr tiem cilvēkiem, kuriem martā bija bijušas pat nelielas aknu, žultspūšļa, acu vai tievo zarnu problēmas, jāveic profilakses pasākumi vai jāveic visaptveroši Vese***as aizsardzības pasākumi.

LASI ARĪ: Ko darīt, ja tavs vīrs tevi piekrāpa

Visiem, bez izņēmuma: labāk nedoties pie ārstiem, jo ​​īpaši pirmo reizi tā sauktajās „Sli**bas dienās”, jo ir iespējamas nepareizas diagnozes un neefektīvu ārstēšanas metožu izvēle. Martā tādas dienas būs šādi datumi: 5., 6., 18., 19., 21., 25. un 30. aprīlis, kā arī 3. aprīlis.

Bet tas ir ļoti labi, ja sākat diētu vai sākat nodarboties ar sportu svara zudumam vai vispārējai atveseļošanai, kā arī veikt plānotu operāciju vai sazināties ar specializētu medicīnas speciālistu tādos datumos kā 6., 8., 18., 20. marts un 1. un 3. aprīlis. Ār*tēšanas efektivitāte būs ļoti augsta, un rezultāti ilgs ļoti ilgu laiku un ļoti iepriecinās.

Labas un sliktas dienas

Dienas ar ļoti veiksmīgu enerģiju gan mīlestībai, gan materiālām lietām visiem cilvēkiem bez izņēmuma martā būs šādos datumos: 3., 4., 6., 7., 10., 11., 15., 16., 17., 19., 22., 23., 27., 28., 29., 31. martā un 3. aprīlī.

Gluži pretēji, labāk ir nedarīt nekādas svarīgas lietas un veikt tikai ikdienas darbu 1., 2., 5., 8., 13., 18., 20., 25. un 30. martā. Visas pārējās marta dienas būs neitrālas.

Labu veiksmi visam martam!

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment