Beidz dot šīs mantas pielaikot visiem pēc kārtas jo īpaši tuviniekiem! Šis ir tiešām nopietni

Par šo ļoti maz cilvēku aizdomājas un nemaz neapjauš, kas var notikt nākotnē.

Sendienās cilvēki noteica laiku pēc zvaigžņu atrašanās vietas debesīs vai gaiļa dziesmas. Pirmos mehāniskos pulksteņus izgudroja ķīniešu amatnieki 725. gadā.

Kopš tā laika šo tēmu ieskauj daudzi tautas ticējumi un uzskati. Galu galā tas ir saistīts ar tik svarīgu filozofisku kategoriju kā laiks. Šī lieta tev var kļūt par aizsargājošu amuletu, vai arī tā var nest tikai nelaimi. Rakstā mēs sniegsim ezoteriskus padomus, kas saistīti ar pulksteņiem.

Nemēģini piemērīt kāda cita pulksteni

Jāatceras, ka pulkstenis ir tīri personiska lieta. Šis priekšmets absorbē īpašnieka auru. Tāpēc nav iespējams ne tikai nēsāt kāda cita pulksteni, bet pat uzlikt to uz rokas, lai to piemērītu. Līdz ar to tu centies “piemērīt”  kādas citas personas likteni. Tas var novest pie tā, ka tu sāc dzīvot kāda cita cilvēka dzīvi. Un tas vienmēr ir bīstami. Nenes mājās kāda cita sienas pulksteni. Tie var negatīvi ietekmēt jūsu mājokļa enerģiju.

Ja pulkstenis ir kā dāvana

Vai es varu ņemt dāvanā jaunu pulksteni? Šādas veltes var pieņemt  tikai no cilvēkiem, kurus labi pazīsti. Tev jābūt pārliecinātam par dāvinātāja labajiem nodomiem un tīrām domām. Ja tev  pulksteni uzdāvina cilvēki, par kuriem labajiem nodomiem šaubies, tad šāda dāvana var nest nelaimi. Tas tuvina novecošanu un dzīves beigas, kā arī provocē konfliktus romantiskās attiecībās.

Ko darīt, ja tu nevari atteikties no dāvanas? Šajā gadījumā ezotēriķi iesaka tā saucamo izpirkšanu. Pasaki paldies ziedotājam un iedod viņam dažas monētas. Šādā gadījumā pulkstenis netiks uzskatīts par dāvinātu, bet iegādāts par nominālo samaksu.

Lasi vēl: Vīrietis atlidoja uz Ķīnu, lai satiktu meiteni, ar kuru iepazinās internetā. Lūk, kas viņu tur sagaidīja!

Pulksteņa iegāde

Ja iegādāsies jaunu pulksteni veikalā, tad tev nav no kā baidīties. Galu galā tu kļūsi par tā  pirmo īpašnieku. Šāds aksesuārs uzglabās tikai tavu enerģiju. Ja tu nolemsi ietaupīt naudu un nopirksi lietotu pulksteni, tad to nevajadzētu darīt, jo tu vari pārmantot visas iepriekšējā īpašnieka Sli**bas un nepatikšanas. Turklāt melnie burvji bieži uzļiek lāstu šim priekšmetam. Šāds piederums kļūs par nelaimes un nopietnu slimību avotu. Dažreiz cilvēki iegādājas bojātus pulksteņus, cerot, ka tos izdosies salabot. Ezotēriķi tikmēr neiesaka šādu lietu turēt mājoklī pat īsu laiku. Šādu laikrādi nekavējoties jānodod remontdarbnīcā, neieejot mājoklī. Pulksteņus ar salauztu stikliņu un norautu svārstu vispār nav vērts pirkt.

Nokritis un salauzts pulkstenis

Ja sienas pulkstenis nokrīt, tas tiek uzskatīts par nelabvēlīgu zīmi. Tas sola nepatikšanas un Sli**bas mājsaimniecības locekļiem. Tāpēc šādam priekšmetam jābūt droši nostiprinātam pie sienas

Pulksteņa nokrišana un salūšana

Ja tu nomet vai salauz rokas pulksteni, tā ir slikta zīme. Šāds notikums var norādīt, ka visi tavi plāni ir lemti neveiksmei, un tevi gaida nepārtrauktas neveiksmes. Nekad neturi mājās salauztu pulksteni. Nekavējoties nogādo to remontā vai izmet.

Šajā gadījumā tu izvairīsies no nepatikšanām. Ja pamani, ka pulksteņa bultiņas ir apstājušās bez iemesla, dziļāk izvērtē savu dzīvesveidu. Tas ir brīdinājums par problēmām, liecinot, ka tu vēltīgi tērē laiku un atliec svarīgas lietas uz vēlāku laiku.

Pulksteņa pazaudēšana

Mēs vienmēr esam sarūgtināti, pazaudējot rokas pulksteni. Bet par šo situāciju nav vienprātības starp ezotēriķiem. Daži eksperti uzskata, ka tas nozīmē grūtus laikus. Tomēr daudzi ar maģiskām spējām apveltīti ļaudis ir parliecināti, ka pulksteņa pazaudēšana simbolizē jauna dzīves posma sākumu, kas nesīs pozitīvas pārmaiņas.

Ko darīt ar atrastu pulksteni 

Ja atrodi svešu pulksteni, tad to uzskata par labu zīmi. Tas norāda uz pozitīvām izmaiņām tavā  dzīvē. Bet vai ir vērts paņemt atradumu? Galu galā tas var nest kāda cita negatīvo enerģiju. Ja tu nolem paņemt šādu priekšmetu, tad tā enerģija ir jāneitralizē. To var izdarīt, fumigējot vērmeles zaru vai berzējot ķermeni ar sāli. Var arī aizdedzināt sveci un pārvietot to pretēji pulksteņrādītāja virzienam ap ciparnīcu. Šādi rituāli iznīcina negatīvo enerģiju.

Ja esi aizmirsi pulksteni svešā vietā

Daudzi no mums nereti aizmirst pulksteni darbā vai viesos. Šajā gadījumā svarīga ir vieta, kur tu atstāji šo priekšmetu. Ja esi aizmirsis pulksteni mīļota cilvēka mājoklī, tā ir laba zīme. Tas nozīmē ilgas un laimīgas attiecības.

Ja priekšmets tika aizmirsts nepatīkamas personas dzīvoklī, tad tuvākajā nākotnē tu nevarēsi pārtraukt saziņu ar viņu. Nereti cilvēki darbā atstāj darbā pulksteni. . Tas nozīmē, ka tu bieži uzņemies kāda cita darba pienākumus. Ja jautrā ballītē esi aizmirsis šo priekšmetu, tas ir signāls, ka pavadi pārāk daudz laika izklaidējoties.

Vai izmest vecos pulksteņus

Senos laikos tika uzskatīts, ka nevajadzētu izmest vecos pulksteņus. Cilvēki uzskatīja, ka tas var radīt nepatikšanas. Mūsdienu pasaulē ir jāatbrīvojas no lietām, kuras mēs ilgu laiku neesam izmantojuši. Ezotēriķi uzskata, ka ir atļauts izmest nevajadzīgos pulksteņus. Bet pirms tam jums ir jāizņem to mehānisms  jāievieto kastē. Korpuss jāiesaiņo purpursarkanā drānā. Šīs darbības neitralizē priekšmeta enerģiju. Šādā veidā pulksteni tu vari nogādāt atkritumu izgāztuvē.

Ģimenes relikvija

Mēs varam secināt, ka valkāt un izmēģināt kāda cita pulksteni ir ļo nevēlami. Bet šim noteikumam ir viens izņēmums. Ja esi mantojis pulksteni un  tas ir ģimenes mantojums, tad tas ne tikai nekaitēs tev, bet arī kļūs par spēcīgu amuletu. Galu galā par tiem rūpējušās vairākas iepriekšējās cilvēku paaudzes, piepildot tās ar pozitīvu enerģiju. Šāds pulkstenis nesīs jums panākumus un pasargās jūs no kaitējuma. Bet mantojums parādīs savas pozitīvās īpašības, ja tu par to rūpēsies. Regulāri noslauki to stiklu ar baltu drānu. Šī auduma krāsa simbolizē domu tīrību.

Kā uzlādēt jaunu rokas pulksteni ar labu enerģiju

Jaunam rokas pulkstenim, ko tikko esi iegādājies, ir neitrāla enerģija. Un pēc tam viss ir atkarīgs no tā, ko tajos iemitināsi. Ja nēsāsi pulksteni labā noskaņojumā un ar pozitīvām domām, tas nesīs jums laimi. Bet – ja tajā pašā laikā jums ir slikts garastāvoklis, tad šis piederums absorbēs negatīvo enerģiju un piesaistīs nepatikšanas. Pirms jauna pulksteņa uzlikšanas uz rokas, paturi to plaukstās un domā par labo.

Saki šādus vārdus: “Es piepildu pulksteni ar labu enerģiju. Lai tas kļūt par manu amuletu.” Pēc tam uzliec laikrādi uz rokas un nenoņem 24 stundas. Šajā periodā izvairies no bēdīgām noskaņām, sliktām domām un konfliktiem ar citiem. Centies šajā dienā darīt labus darbus un sazināties tikai ar patīkamiem cilvēkiem. Pēc dienas noņem pulksteni, turi to rokās trīs minūtes un saki frāzi: “Tu esi mans talismans, man aizsargs no šā brīža un uz visiem laikiem.”

Kā valkāt rokas pulksteni

Ezotēriķi uzskata, ka ķermeņa kreisā puse ir saistīta ar pagātni, bet labā – ar nākotni. Ja vēlies iet uz priekšu un nepārtraukt attīstību, tad uzliec pulksteni labajā rokā. Tas palīdzēs gūt jaunus panākumus, kā arī piesaistīs veiksmi un pozitīvas pārmaiņas. Katru reizi aizsprādzējot pulksteņa sprādzīti vai siksniņu, saki šādus buramvārdus: “Uzlieku pulksteni uz rokas – aicinu pasargāt no ļaunas acs. Aizsprādzēšu pulksteni – saņemšu aizsardzību.”

Noslēgums

Vai ir vērts ieklausīties tautas ticējumos un ezotēriskos padomos, kas saistīti ar pulksteņiem? Šajā jautājumā var būt dažādi viedokļi. Tomēr lielākā daļa cilvēku labprātāk pērk jaunu pulksteni, nevis pieņem dāvanā lietotu lietu. Šis aksesuārs tiek uzskatīts par personisku lietu.

COMMENTS

Leave a Comment