Biedējošākās apsēstās lelles, kuras tu negribētu redzēt savās mājās; īpaši #4

 

1. Lelle Roberts (Robert the Doll)

apsestas-lelles

Šī lelle oriģināli tika uzdāvināta Robertam Edžīnam Otto 1906. gadā. Šo dāvanu viņam sniedza kāds neapmierināts klauns, kurš nodarbojās ar melno maģiju. Roberta vecāki bieži bija dzirdējuši, kā viņš sarunājās ar lelli, kura, pēc viņu teiktā, attēloja Roberta balsi. Tomēr lelles apsēstība netika noteikta pēc sarunāšanās vien. Kaimiņi vairākas reizes bija redzējuši, kā lelle skatījusies pa logu, kad ģimene nebija mājās. Redzēts arī, ka lelle mirkšķinājusi acis un mainījusi sejas izteiksmes. Kādu nakti Otto bija sācis bļaut, un vecāki skrējuši skatīties, kas bērnam ir noticis – iegājuši istabā, viņi redzēja, ka Roberts pārakmeņojies sēž istabas vidū, un viņam apkārt ir nostādītas istabas mēbeles. Otto bija pārliecināts, ka to bija izdarījis lelle Roberts. 

Pēc vairākiem gadiem lelle tika ziedota Fort East Martello muzejam Floridā (1994. gadā), kur tā ir vēl joprojām, ieslēgta stikla vitrīnā.

2. Elmo

apsestas-lelles

Šī, vismaz ārzemēs, ir viena no pazīstamākajām bērnu rotaļlietām. Tajā nav nekā bīstama – bet tikai līdz 2008. gadam, kad Bomenu ģimene iegādājās Elmo lelli savam divus gadus vecajam dēlam Džeimsam. Šis lelles modelis atkārtoja personiskas ziņas, ko tam bija ieprogrammējuši īpašnieki. Tomēr konkrētais modelis bija bojāts, lai gan problēma nebija atrodama. Elmo teica vārdu “nogalināt”, pirms sauca bērna vārdu. Sanāk, ka lelle teica “nogalināt Džeimsu”. 

Vecāki bērnam lelli atņēma, bet tā turpināja teikt Nā*es draudus visai ģimenei. Viņiem tika piedāvāta lelles maiņa, tomēr vecāki nosprieda, ka mazais Džeimss varētu tikt traumēts no šādām lellēm.

3. Mendija

apsestas-lelles

Mendija ir apsēsta lelle, kurai nav zināms īpašnieks. Pēdējais lelles īpašnieks sūdzējās par to, ka viņš naktīs dzird raudāšanu, kas pirms lelles iegādāšanās nebija dzirdama. Raudāšana atkal apstājās, ka 1991. gadā lelle tika noziedota muzejam. Tomēr tagad lelle neliek mierā muzeja darbiniekus – viņi sūdzas, ka pazūd mantas un ka Mendija kaut kādā veidā sabojā citas lelles, ar ko viņa tiek likta kopā. Šī ir atzīta par apsēstāko lelli pasaulē.

Lasi vēl: Seši šokējoši dēmonu upuru stāsti. Eksorcismu piedzīvojusi pat māte Terēze!

3. Anabella

apsestas-lelles

Anabellas stāsts sākas 1970.gadā, kad viņu savai meitai Donnai uzdāvināja viņas māte. Lelle darīja tādas lietas kā atstāja zīmītes un spontāni pārvietojās apkārt. Tomēr tas tā nebija, līdz lelle netika iepazīstināta ar Donnas draugu Lū – pēc tam tā kļuva bīstama. Lū nakts vidū pamodās pilnīgi paralizēts – viņš gultas kājgalī ieraudzīja Anabellu, kura pēc tam metusies viņam pie rīkles un žņaugusi. Viņš zaudēja samaņu, bet, no rīta pamodies, viņš skaidri zināja, ka tas nebija sapnis. Pēc dažām dienām viņš dzirdēja skaņu nākam no augštāva guļamistabas. Kad viņš atvēra istabas durvis, Lū sabruka un sāka just sāpes krūtīs. Atvēris kreklu, viņš pamanīja septiņas nagu pēdas, kuras pazuda dažu dienu laikā.

4. Apsēstā banda

apsestas-lelles

Lelles vārdā Kristāla, Monika, Šarla, Trū, Īzaks, Lillija, Kamerons un Ešlija nopirka kāds pāris, kas pētīja dažādas paranormālās aktivitātes. Viņi speciāli nopirka šīs lelles, jo zināja, ka tās ir apsēstas. Lai arī viņas neizskatās pārāk aktīvas, tomēr ir novēroti dažādi gadījumi, kuros ir redzams, ka lelles nav parastas.

Avots: theoccultmuseum.com

Leave a Comment