Seši šokējoši dēmonu upuru stāsti. Eksorcismu piedzīvojusi pat māte Terēze!

sausmene-664x497

Vai dēmoni un garīgs ļaunums eksistē vai tā ir tikai abstrakcija?

Lai gan dēmonu pastāvēšanai ir grūti noticēt – tā šķiet kā zinātniskā fantastika – neskaitāmi cilvēki dažādos laikos ir liecinājuši, ka piedzīvojuši pārdabisku ļaunu būtņu uzbrukumus vai apsēstību ar tām.

Saistībā ar jaunā mistikas un šausmu trillera “Outcast” izrādīšanas sākumu televīzijas kanāls “FOX” ir apkopojis vairākus dēmonu upuru stāstus – tie ir patiešām šokējoši!

Klēra Džermana Čela

16 gadu vecā Dienvidāfrikas skolniece Klēra Džermana Čela 1906.gadā nāca klajā ar apgalvojumu, ka viņu apsēdis dēmons. Meitene, kās mācījās kristīgajā skolā, atklāja, ka esot savās lūgšanās noslēgusi darījumu ar Sātanu un drīz pēc tam sākusi piedzīvot dīvainas lietas.

Aculiecinieki stāsta, ka Klēra piepeši sākusi runāt vairākās valodās, kuras iepriekš nezināja, izdvest šausminošas, dzīvnieciskas skaņas un dažkārt lidināties gaisā. Galu galā pie meitenes tika uzaicināti divi priesteri, lai veiktu eksorcismu. Vienu no priesteriem dēmonu apsēstā jaunkundze mēģināja nožņaugt ar viņa šalli. Pēc divu dienu ilgiem eksorcisma seansiem tumšie spēki tika veiksmīgi izdzīti no meitenes ķermeņa.

Šķirti lapu tālāk, lai lasītu pārējos stāstus par cilvēkiem, kurus bija apsēduši dēmoni:

Leave a Comment