Biju dziļos parādos, jau biju pilnīgi izmisusi, bet pazīstama zīlniece man ieteica, ko varētu darīt

Pēc tam jums jāiet uz vannas istabu vai virtuvi, kur ir jaucējkrāns. Atveriet to, lai ūdens no tā neplūst, bet pilētu. Zem šiem pilieniem novietojiet nelielu trauku. Tā var būt jebkura krūze vai bļoda. Konteinera apakšā ielieciet papīra lapu ar parāda summu.

Kamēr ūdens pil no krāna un piepilda trauku, atkārtojiet šos vārdus: “Pilienu pa pilienam, mans parāds ir piedzīts, tas smagi nospiež mani. Tas neļauj aizmigt un atpūsties, ne dienu, ne nakti. Es pateikšu ūdenim, palūgšu aizdzīt manu parādu un aizvest līdzi uz vistālāko valsti, uz dziļāko ūdeni. Izšķīst bezgalīgā ūdens klajumā un atgriezt man laimi, atņemot bēdas. Lai tā būtu!”

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022. gada 31. oktobra līdz 6. novembrim – iespēja uzlabot savas izredzes!

Šie vārdi ir jāatkārto, līdz trauks ir pilnībā piepildīta. Pēc tam ūdens kopā ar papīra lapu jāizlej un jāierok zemē. Ja tas nav iespējams, varat to vienkārši izliet tualetē. Tas pabeidz rituālu.

Drīz pēc tam lietām vajadzētu atjaunoties. Tuvākajā laikā varēsi tikt vaļā no parādiem. Lai vairs nenokļūtu šādās situācijās, neaizmirstiet ievērot vienkāršus noteikumus. Jums arī jāatceras, ka nekādi rituāli nepalīdzēs, ja jūs vispār neko nedarīsiet. Ir ļoti svarīgi pēc rituāla visus savus spēkus virzīt, lai pēc iespējas ātrāk tiktu galā ar parādiem un problēmām. Pēc rituāla jums būs daudz vieglāk. Veiksmi jums!

COMMENTS

Leave a Comment