Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022. gada 31. oktobra līdz 6. novembrim – iespēja uzlabot savas izredzes!

Zvaigžņu prognozes ir labākie palīgi cilvēkiem, kuri vēlas vienmēr būt priekšā un saglabāt veiksmi, neskatoties uz nelaimēm un grūtībām. Zvaigžņu pētnieki pastāstīja par to, kāda šī nedēļa būs katram no mums.

Uzreiz gan jāpiebilst, ka šajās septiņās dienās nekādi zvaigžņu notikumi nav gaidāmi, taču retrograda Marsa dēļ, kas devās atgriešanās ceļojumā, var notikt svarīgas un ne vienmēr patīkamas lietas. Lai kārtējo reizi nesagādātu sev nepatikšanas, mēģiniet neglabāt mājā lietas, kas piesaista nepatikšanas. Centieties pasargāt sevi un savus mīļos no jebkādām nelaimēm.

Auns

Auniem, visticamāk, būs nepieciešama spēcīga enerģijas aizsardzība. Fakts ir tāds, ka apkārt var būt pārāk daudz toksisku cilvēku. Dažu no viņiem rīcība būs pilnīgi neparedzama. Ir pienācis laiks paņemt nelielu pauzi biznesā un darbā, pārstāt uzspiest lietas. Jūs variet vienkārši atpūsties vai klusi iepirkties, satikt draugus, doties nelielā atvaļinājumā. Svarīgi uz visu notiekošo paskatīties no malas un izdarīt attiecīgus secinājumus.

Vērsis

Vēršiem šonedēļ var būt viskrāsainākie, interesantākie un spilgtākie sapņi, kurus viņi atcerēsies vēl ilgi. Starp tiem var būt murgaini un pravietiski negatīvi sapņi. Vērsis spēs atrast iepriekš pazaudētas lietas, un varam runāt ne tikai par kādu materiālu nieciņu, bet arī par tādām lietām – attiecībām vai cieņu, uzticēšanos. Zvaigžņu pētnieki šiem cilvēkiem iesaka pavadīt vairāk laika radinieku un draugu ielenkumā.

Dvīņi

Novembra sākumā Dvīņiem jāsagatavojas, lai cīnītos pret sliktiem ieradumiem un atvērtu čakras. Ir pienācis laiks, kad šīs zīmes cilvēki spēs pielāgoties jauniem apstākļiem un aizmirst par problēmām. Tas ir pārsteidzoši patīkams laiks, neskatoties uz retro Marsu. Zvaigžņu pētnieki iesaka šiem cilvēkiem pārstāt domāt, ka viņiem vienmēr ir taisnība. Spēja laikus atzīt savu kļūdu ir biļete uz laimīgu nākotni. Tagad nav īstais laiks pārsteidzīgām darbībām mīlestības ziņā. Nemēģiniet uz kādu atstāt īpašu iespaidu, jo tas var negatīvi atspēlēties.

Lasi arī: 5 lietas, no kurām jāatsakās 2022. gada novembrī, lai būtu laimīgāki

Vēzis

No 31. oktobra līdz 6. novembrim Vēžiem būs jāstrādā vairāk, tāpēc, lai neizdegtu, vairāk un labāk jāatpūšas. Miegs ir labākais veids, kā aizdzīt sliktās domas un kļūt emocionāli stiprākam. Ieteicams ievērot ikdienas rutīnu un kopumā censties vadīt veselīgu dzīvesveidu. Vēži var visu – vajag tikai nedaudz pacietības. Šie cilvēki spēs mainīties no iekšienes, atbrīvoties no stereotipiskās domāšanas un pārmērīga konservatīvisma.

Lauva

Zvaigžņu miera periodā Lauvām ir svarīgi veikt enerģētisko attīrīšanu. Steiga, riski, maldināšana – tas viss var izraisīt regresu mīlestībā, biznesā, finansēs. Iespējams, Lauvām laimes vienādojumā parādīsies kāds jauns mainīgais. Tieši uz viņu šīs zvaigžņu zīmes pārstāvjiem vajadzētu pievērst uzmanību. Veselā saprāta, intuīcijas un intelekta simbioze palīdzēs viņiem atrast šo mainīgo. Ja jūs neko nedarīsiet un gaidīsiet brīnumu, tas liks jums zaudēt.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment