Bioenerģijas eksperti stāsta kā sagatavoties 2023. gada vasarai

No šī raksta publicēšanas brīža līdz vasaras sākumam atlikušas vairs tikai pāris dienas. Izmantojiet tālāk sniegtos  bioenerģijas ekspertu padomus, lai sagatavotos vasarai pirms laika.

Esiet piesardzīgs jūtām

Speciālisti atzīmē, ka pavasara beigas iezīmēsies ar pozitīvās enerģijas pieaugumu, tāpēc iesaka ieklausīties un vērīgi ieskatīties savās sajūtās un domās. Visums mēģinās mums palīdzēt ienākt jaunajā sezonā, sūtot dažādas zīmes, pateicoties kurām varēsi saprast, kurā virzienā doties tālāk. Tas ir ļoti svarīgi, jo nakts gaismekļi nespēs jūs atbalstīt, ja rīkosieties asinhroni ar viņiem.

Noņemiet cietos rāmjus

Nedarbojieties tikai vienā iespēju diapazonā. Meklējiet kaut ko jaunu un iedvesmojieties no citiem cilvēkiem. Maija beigas ir ļoti labs laiks, lai apgūtu ko jaunu. Vasaras sākumā tavas jaunās zināšanas korekti un diezgan spēcīgi ietekmēs tavu apziņu un dvēseli. Daudzi spēs dzīvē atrast ko svarīgu – atrast jaunus talantus, atrast jaunus draugus, orientēties un virzīt dzīves apstākļus sev vajadzīgajā virzienā. Dariet kaut ko jaunu – tas palīdzēs jums izlīdzināt iekšējās sajūtas.

Uzņemties atbildību

Speciālisti iesaka pārstāt meklēt vainīgos savos punktos. Pirms šīs vasaras sākuma jums ir jāatbrīvojas no vēlmes novelt atbildību uz citiem cilvēkiem. Jums ir jāņem sava dzīve savās rokās. Grūti pateikt, kā šajā sakarā realizējas planētu ietekme, taču droši var atzīmēt, ka nakts gaismekļi palīdzēs atrast sevī spēku, lai pārstātu vainot Visumu un likteni savās nepatikšanās. Vienkārši mēģiniet būt gudrāks, vecāks, nedaudz labāks.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam

Tikt pāri savai skaudībai

Šī ir visbriesmīgākā sajūta, ar kuru jācīnās katru dienu, it īpaši tagad – vasaras sākuma un pavasara beigu brīdī. Skaudīgi cilvēki nesaņems likteņa un zvaigžņu svētības. Mēģiniet atbrīvoties no domām par kāda cita panākumiem, koncentrējoties uz saviem.

Dari labas lietas

Pievērsiet īpašu uzmanību tam, ko darāt. Likvidējiet darbības, kas jūs kairina, un saziņu ar negatīviem cilvēkiem. Tāpat jums nav jāpiespiež sevi pastāvīgi strādāt piespiedu kārtā. Šajā maģiskajā laikā jums ir jāuzņemas tas, kas tevī rada mieru, mīlestību un laipnību. Ja tev nepatīk savs darbs, tad varbūt ir laiks to mainīt.

Pārtrauciet rūpēties par citu cilvēku viedokli

Mūsu uzņēmība pret kritiku samazināsies, tāpēc to izdarīt kļūs vieglāk. Tagad svarīgi ir tas, ko jūs domājat par notiekošo, nevis tas, ko domā citi. Tagad vissvarīgākais ir tas, kā jūs jūtaties. Ļaujiet runāt ļaunām mēlēm – tam nevajadzētu jums kaitēt.

Arī maija beigās informācijas plūsmas kļūs ļoti spēcīgas, pateicoties Merkūram, kurš atbrīvojās no retrogrāda. Astrologi un vietnes dailyhoro.ru eksperti norāda, ka šai planētai būs liela nozīme labvēlīgu enerģijas plūsmu veidošanā.

Leave a Comment