Bīstams aspekts 2023. gada 10. februārī: Merkūra konjunkcija ar Plutonu

10. februārī mūs sagaida šī mēneša pirmā bīstamā diena. Zvaigžņu speciālisti pastāstīja, kā mūs ietekmēs Merkūra un Plutona savienojums, kā arī dalījās viedoklī, kā apiet problēmu.

Galvenā problēma, pēc zvaigžņu speciālistu domām, ir tā, ka Plutonam un  Merkūram ir daudz kopīgu aspektu, kas ietekmē cilvēci un katru no mums atsevišķi. Šīs planētas ietekmē cilvēku savstarpējās komunikācijas un enerģijas mijiedarbības sfēru.

Kādas grūtības mūs sagaida

Cilvēkiem būs daudz grūtāk panākt harmoniju vienam ar otru. Tas nozīmē, ka 10. datumā strīdi var notikt burtiski no zila gaisa. Tas var būt ļoti satraucoši. Nepazīstamas personības var pat izturēties pret jums ļoti nepatīkamā, toksiskā veidā.

Merkūra un Plutona savienojumā ir vēlme pēc stereotipiskas domāšanas. Cilvēki pārstāj domāt ar savu galvu, kļūstot konservatīvāki. Ikviens vēlas meklēt gatavu problēmu risinājumu un domāt tā, kā to ir noteikusi sabiedrība un vecāki. Protams, tas ir bezizejas attīstības ceļš.

Lasi arī: Kā sagatavoties 2023. gada pavasarim saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

Arī 2023. gada 10. februārī var parādīties tieksme pēc slinkuma un bezdarbības. Cilvēkiem tādās dienās ir grūtāk noskaņoties uz darba noskaņojumu. Šī iemesla dēļ veiktspēja un produktivitāte ievērojami samazināsies.

Kā pārvarēt šķēršļus 10. februārī

Mēģiniet domāt ar galvu. Tādā veidā jūs varat izvairīties no daudzām nepatikšanām, kuras jums var sagādāt Merkūrs un Plutons. Ja uz visu notiekošo skatāties caur savas pieredzes prizmu, no daudzām problēmām var izvairīties.

Protams, šādā nelabvēlīgā dienā labāk neuzticēties intuīcijai. Emocijas un jūtas var sajaukt domas un novest mūs uz nepareiza ceļa. Sekojiet savai loģikai un veltiet laiku, ja saskaraties ar kādu sarežģītu dilemmu.

Neatbildiet cilvēkiem ar agresiju pret agresiju. Tādās dienās kā 10. februāris būs ļoti bīstami sākt karu, jo cilvēki var ķerties pie visdažādākajiem trikiem, lai sasniegtu kādus jaunus mērķus vai aizstāvētu savu pozīciju.

Neveiciet dārgus pirkumus. Kad Merkūrs nav noskaņots, labāk šādas lietas atlikt uz vēlāku laiku. Pārmērīgi vai neapdomīgi tēriņi var novest pie līdzekļu zaudēšanas.

Šo piektdien darbā labāk veikt visvienkāršākos darbus, jo sarežģītiem projektiem var būt nepieciešama neparasta pieeja un radošā enerģija tiks bloķēta.

Eksperti novēl jums veiksmīgi pārvarēt visus šķēršļus un problēmas jūsu dzīves ceļā. Lai 10. februāris jums ir laba diena. Nenoskaņojieties uz sliktāko un saglabājiet optimismu.

Leave a Comment