Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 11. februārim

Auns

Šodien pastāv liels risks gūt fiziskas traumas vai saaukstēties, rūpējies par savu veselību. Diena ir labvēlīga mierīgām mācībām un intelektuālai darbībai, pavadi to mājās. Centieties maksimāli izmantot atvaļinājumu, nepārslogojiet sevi mājas darbos.

Vērsis

No rīta saņemsi svarīgas ziņas no tālienes. Būs jārisina finanšu jautājumi, iespējami ievērojami izdevumi, tiek izsniegti kredīti. Rīkojies ar vēsu prātu, paļaujies tikai uz saviem spēkiem, neuzticies citu cilvēku solījumiem. Vakarā jums nepatīkami cilvēki var traucēt normālu atpūtu, pasargāt sevi no liekiem zvaniem un viesiem.

Lasi arī: Kā sagatavoties 2023. gada pavasarim saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

Dvīņi

Varēsi ar godu izkļūt no nepatīkamās situācijas. Un, ja jūs mēģināsiet, jūs gūsiet ievērojamu labumu no apstākļiem, piemēram, salīgstiet mieru ar vecu ienaidnieku. Necenties nevienu apmānīt, rīkojies pēc iespējas atklātāk, tavs trumpis ir nevainojams godīgums. Vientuļajiem Dvīņiem zvaigznes sola daudzsološu iepazīšanos.

Vēzis

Ir pāragri gulēt uz lauriem, viss vēl nav galā. Šodien ir vairāk iespēju visu salikt pa plauktiņiem, tam velti dienas pirmo pusi. Pēcpusdienā un vakarā varat atpūsties un veltīt laiku kaut kam patīkamam. Laba iespēja sākt apgūt jaunas lietas, attīstīt prasmes un veidot noderīgus kontaktus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment