Vācijas kanclers: NATO nedrīkst būt daļa no Krievijas un Ukrainas konflikta

Vācijas kanclers Olafs Šolcs piedalās Bundestāga jautājumu sesijā Vācijas galvaspilsētā Berlīnē, 2023. gada 25. janvārī. (Siņhua/Rens Pengfei)

Vācijas kanclers Olafs Šolcs piedalās Bundestāga jautājumu sesijā Vācijas galvaspilsētā Berlīnē, 2023. gada 25. janvārī.

Šolcs brīdināja par “publisku konkurenci, lai pārspētu viens otru saskaņā ar kaujas tankiem, zemūdenēm, lidmašīnām…, kas kaitētu Rietumu vienotībai.

Neraugoties uz militārās palīdzības sniegšanu Ukrainai, Ziemeļatlantijas līguma organizācija (NATO) nedrīkst nostāties valsts konfliktā ar Krieviju, trešdien paziņoja Vācijas kanclers Olafs Šolcs.

Lasi arī: Kā sagatavoties 2023. gada pavasarim saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

Savā runā Vācijas parlamenta apakšpalātā (Bundestāgā) pirms īpašās Eiropadomes sanāksmes, lai apspriestu konfliktu, Šolcs brīdināja par “publisku konkurenci, lai pārspētu viens otru, piemēram, kaujas tanki, zemūdenes un lidmašīnas. ”.

Tas kaitētu Rietumu vienotībai, viņš sacīja.

Cilvēki stāv pie bojātas ēkas Kijevā, Ukrainā, 2022. gada 31. decembris. (Foto Romāns Petuškovs/Siņhua)

“Mēs saglabājam un stiprinām šo kohēziju, vispirms konfidenciāli sagatavojot lēmumus pirms to paziņošanas,” viņš sacīja, atsaucoties uz Vācijas un ASV neseno lēmumu par kaujas tanku piegādi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment